czechow
Fanka BB :)
Czechow był by fajny wątalek tylko kiedy znaleźć czas na szukanie, czytanie, oglądanie ....
Hmm chyba nie jest tak źle skoro tu zawsze jest co poczytać i nadrobić i wiele osób jest na bieżąco - ale może i masz rację.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czechow był by fajny wątalek tylko kiedy znaleźć czas na szukanie, czytanie, oglądanie ....
Witam, wreszcie znalazłam chwilkę żeby do Was zajrzeć, z Mikim nie da się wysiedzieć w domu bo zaraz marudzi, całe dnie przesiadujemy w ogrodzie.
Chyba zakończymy już karmienie piersią, bo ząbki już duże i wczoraj tak mnie ugryzł że krew poleciała, tylko mamy problem z zasypianiem bo inaczej niż przy cycu nie zaśnie.
Mam nadzieję że troszkę uda mi się nadrobić choć jest tego sporo.

Witam, wreszcie znalazłam chwilkę żeby do Was zajrzeć, z Mikim nie da się wysiedzieć w domu bo zaraz marudzi, całe dnie przesiadujemy w ogrodzie.
Chyba zakończymy już karmienie piersią, bo ząbki już duże i wczoraj tak mnie ugryzł że krew poleciała, tylko mamy problem z zasypianiem bo inaczej niż przy cycu nie zaśnie.
Mam nadzieję że troszkę uda mi się nadrobić choć jest tego sporo.
hellou!
Ja się nie przyznaję o której dziś wstaliśmy bo wstyd - żeby o tej godzienie wstawaćale jak mała spała to my z nią, a co tam raz w tygodniu można zaszaleć
Agniecha: kciuki zaciśnięte!
ASIAX: Miśka też przy cycu zasypia, ale jaknapisałas o tych zebach - ała!
Czechow: tak jak mówią dziewczyny w hobby to można wrzucać - dużo wątków to dużo czytania - chyba minimalizm lepiej się sprawdza u nas, bo jak było za dużo to od razu były głosy żeby połączyć wątki w jedno
No i kupę dzidziol w czystego huggiesa zrobił - ot i mamy debiut huggiesów nr 4
muszę leciec przebrać!
miłęgo dnia![]()
Czy jestem jedyna która używa jeszcze 2 pampersów?