reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam się i tu....
Widzę, że karmienie na topie...
C jakoś ma "zlew" na upały- jak mu smakuje wciana normalnie -te duże słoiczki obiadowe, dużo mleka, wody mikro + dodatkowo słoiczek owocu - czego wcześniej nie było.......

Justyś fajnie, że się odezwałaś, szybkiego poukładania Twych spraw...

Morka robale pozabijane?

Nadia zapracowana pewno to się zbytnio nie udzielasz, ale my Cię pamiętać.......

Witam też nową mamuśkę styczniówkę :) -Kamilalopez :)

Minnie może z czasem z tym zasypianiem pójdzie Wam lepiej...

Wiw dobrze, że dziś lepiej z Młodym....

Ostatnia edycja:
reklama
acha, melduje, ze juz jest pierwsza ofiara mojego dziecka:-):-):-) mój telefon:-)
w nocy telefon zawsze lezy w łózeczku. Jak mały się wierci, to słuzy jako latarka i widze, czy spi, czy nie i nie musze wstawac. Pare dni temu mały rano dorwał telefon i wylądował w jego buzi, ale szybko mu zabrałam. Natoiast wczoraj, nie zauważyłam i telefon został zjedzony.....(obśliniony dokładnie) i nie działa.:no: dałam do naprawy, dostałam zastępczy, a moje dziecko juz się cieszy, bo widzi nowy telefonik;-) nic z tego, kobiec z telefonem w lózeczku
witam w klubie uszkodzonych telefonów mój wczoraj tatusiowi zwalił telefon do wody i telefon jest całkiem kaput ;)

my po wizycie u chirurga następna za tydzień ...

a jeszcze co do ząbków chyba idą mojemu nie 2 a 4 dolne zęby 2 jedynki i chyba 2 dwójki tylko zastrzelcie mnie a nie pamiętam czy dwójki daleko od jedynek wychodzą ? bo jak tak to dwójeczki też niedługo będą ale górnych jedynek ja tam nie widzę by wychodziły :no:

Goska, a może trójki idą, nie dwójki? Młodemu najpierw wyszły jedynki, potem trójki, a potem dwójki. Czytałam, że to się dość często zdarza.

Goska, a może trójki idą, nie dwójki? Młodemu najpierw wyszły jedynki, potem trójki, a potem dwójki. Czytałam, że to się dość często zdarza.
no właśnie nie wiem czy to trójki czy dwójki ale na pewno coś wychodzi mój miał zobaczyć czy to dwójki a on nigdy nic nie widzi wiec mu zdjęcie pstryknęłam i mówi że dwójki ale mi się dość daleko wydają wiec dlatego pytam jak daleko one wychodziły bo ja nie pamiętam :sorry2:

Ostatnia edycja:
Witam wieczorkiem,
u nas też znów ukrop!!! właśnie czuje jak mi po plecach pot leci a siedze i tylko palcami ruszam:baffled: mały znów miał problem z zaśnięciem w tej temperaturze i długo walczył ale co tu się dziwić malcowi. Co do aptytu w te upały to też nie koniecznie chce jeść, mleko o 6.30 wypienił na picie około piatej potem w ciągu dnia tylko zimne posiłki a najlepiej owocki albo kaszka ale też na chłodno:confused: a jeśli chodzi o w prowadzanie nowinek toteż robię przerwe między nowinkami ale jak widać po historii z jogurcikiem to na nic bo możn a wymiotować coś na co wcześniej nie było reakcji?!

Witam:tak:

to mój spi wyjątkowo dobrze ostatnio wczoraj i przedwczoraj punkt 20:00 w łóżeczku dziś 2 karmienia w nocy i sobie nadal śpi :tak:
Emilka oczywiście wstała wcześnie i już śniadanko wołała i to normalka że woła aż nie zrobię ale nigdy nie je a ja zawsze muszę wstać bo mi żyć nie da do póki jej nie uszykuje ;-)

I u nas dziś stuknęło 6M a jak mały wstanie muszę zobaczyć czy w końcu jakiś ząbek się przebił :tak:

edit: mamy lewą jedynkę :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki na porannej kawce :-)
gosia_k23 wszystkiego najlepszego dla Dominisia zdrowia zdrowia i uśmiechów duuuuużo:tak:
ni gratulacje ząbków, u nas ani wisu ani słychu:szok:, ale moje cycki są szczęśliwe z tego powodu.....

cześć :)

Gosia_k23, sto latek dla synka no i gratuluję ząbka :)
yol_a, u nas też nadal zero ząbków, ciekawe kiedy ten pierwszy się pojawi

we Wrocławiu dzisiaj ma być strasznie gorąco, w domu już jest ciężko wytrzymać, a co dopiero będzie później

DZIEŃ DOBRY:-)

STO LATEK DLA BOO I DOMINISIA:-D

ahoj!!!!

Gosia gratulacje dla D :-D hehehe a dopiero co byłysmy na porodówce co nie ? i sie nasze maluchy na swiat wydobywały
nam 6 miesięcy stuknie dokładnie o 22 :-) ehhh

kobitki budze sie dziś a mój malec jak zwykle podgląda świat na bebzolku przez siateczke w łózeczku i sie hiha
podnosze go przytulam i cała jestem razem z nim .. w kooopie :-D
mieliśmy poranny wspólny prysznic hahahaha
a sie upaprał szok szok !!!
haha niezła obutka:-p

Witam:tak:

to mój spi wyjątkowo dobrze ostatnio wczoraj i przedwczoraj punkt 20:00 w łóżeczku dziś 2 karmienia w nocy i sobie nadal śpi :tak:
Emilka oczywiście wstała wcześnie i już śniadanko wołała i to normalka że woła aż nie zrobię ale nigdy nie je a ja zawsze muszę wstać bo mi żyć nie da do póki jej nie uszykuje ;-)

I u nas dziś stuknęło 6M a jak mały wstanie muszę zobaczyć czy w końcu jakiś ząbek się przebił :tak:

GRATULUJE zębolka:-D

reklama
ratuunkuu mam wpokoju 30 stopni, normalnie cieknie ze mnie bo musiałam pajacowac zeby Fiolcia zjadła troszkę kaszki. czy wasze dzieciaczki normalnie zjadają czy tez musicie je zabawiac? Fiolcia je normalnie dopóki nie zaspokoi pierwszego głodu,potem odmawia i trzeba zabawiac.

To możemy sobie podać ręke, ja mam 30 stopni odkąd zaczęły się upały. I czasem na dworze jest chłodniej, bo wieje wiaterek:szok:

Melduje, że ja też mam niejadka:tak: wszystko, z wyjątkiem mleka, jest blee.... niezależnie czy to słoiczek kupny, czy zupka mamina, czy też owoce... A jak widzi butle, to az się trzęsie. Wydudni całą flachę i zasypia. Pije też niewiele, bo tylko 100-150 ml (czasami uda się troszkę więcej)

STO LAT i gratuluje zębolka:-)

----------
Olek dziś w nocy trenował przewroty na brzuszek.:angry: Co się zoriętował, że śpi na brzuchu, to wrzask niemiłosierny. Mama na nogach, przewraca dziecko na plecy lub boczek. Ten zasypia, a za chwile przekręca się znowu na brzuch. Pośpi tak trochę i znów popudka. I tak całą noc, wrr.....:wściekła/y:
-------
acha, jeszcze jedna sprawa
Czy któraś z was się orientuje, jak na allegro wystawia się jakiś przedmiot na sprzedaż. Są tam jakieś groszowe opłaty. Kiedy to się płaci, w momencie wystawienia przedmiotu, czy wkiedy się go sprzeda. I komu , to się płaci. Czy to jest pobierane automatycznie (potrącane z kwoty jaką otrzymało się od kupującego), czy trzeba jakiś przelew zrobić?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry