Klara M
Fanka BB :)
Witam się i tu....
Widzę, że karmienie na topie...
C jakoś ma "zlew" na upały- jak mu smakuje wciana normalnie -te duże słoiczki obiadowe, dużo mleka, wody mikro + dodatkowo słoiczek owocu - czego wcześniej nie było.......
Justyś fajnie, że się odezwałaś, szybkiego poukładania Twych spraw...
Morka robale pozabijane?
Nadia zapracowana pewno to się zbytnio nie udzielasz, ale my Cię pamiętać.......
Witam też nową mamuśkę styczniówkę
-Kamilalopez 
Minnie może z czasem z tym zasypianiem pójdzie Wam lepiej...
Wiw dobrze, że dziś lepiej z Młodym....
Widzę, że karmienie na topie...
C jakoś ma "zlew" na upały- jak mu smakuje wciana normalnie -te duże słoiczki obiadowe, dużo mleka, wody mikro + dodatkowo słoiczek owocu - czego wcześniej nie było.......
Justyś fajnie, że się odezwałaś, szybkiego poukładania Twych spraw...
Morka robale pozabijane?
Nadia zapracowana pewno to się zbytnio nie udzielasz, ale my Cię pamiętać.......
Witam też nową mamuśkę styczniówkę
Minnie może z czasem z tym zasypianiem pójdzie Wam lepiej...
Wiw dobrze, że dziś lepiej z Młodym....
Ostatnia edycja:
dałam do naprawy, dostałam zastępczy, a moje dziecko juz się cieszy, bo widzi nowy telefonik;-) nic z tego, kobiec z telefonem w lózeczku

mały znów miał problem z zaśnięciem w tej temperaturze i długo walczył ale co tu się dziwić malcowi. Co do aptytu w te upały to też nie koniecznie chce jeść, mleko o 6.30 wypienił na picie około piatej potem w ciągu dnia tylko zimne posiłki a najlepiej owocki albo kaszka ale też na chłodno
a jeśli chodzi o w prowadzanie nowinek toteż robię przerwe między nowinkami ale jak widać po historii z jogurcikiem to na nic bo możn a wymiotować coś na co wcześniej nie było reakcji?!
, ale moje cycki są szczęśliwe z tego powodu.....

Co się zoriętował, że śpi na brzuchu, to wrzask niemiłosierny. Mama na nogach, przewraca dziecko na plecy lub boczek. Ten zasypia, a za chwile przekręca się znowu na brzuch. Pośpi tak trochę i znów popudka. I tak całą noc, wrr.....