P
patrysia*
Gość
KAJA ma racje kąpcie dzieciaczki maczajcie je we wodzie ja robie to często a na pewno te 2 razy zawsze są
Alanek od razu szczęśliwy w tej wanience a potem taki inszy bo tak to dziecko marudne klejonce bo ta gorączka nie tylko nam daje we znaki no i tym bardziej ze dzieciaczki mają pulchne ciałka
teraz śpi na kołdrze na podłodze(rozkładam zawsze do zabawy bynajmniej ma miekko bo mata nie wystarcza)i śpi nagusi po kąpieli i tylko ma reczniczek między nóżkami coby nie opsiusiać to czy tamto
Pokaże wam zdjątko bo tak słodko ziuśka
Alanek od razu szczęśliwy w tej wanience a potem taki inszy bo tak to dziecko marudne klejonce bo ta gorączka nie tylko nam daje we znaki no i tym bardziej ze dzieciaczki mają pulchne ciałka
teraz śpi na kołdrze na podłodze(rozkładam zawsze do zabawy bynajmniej ma miekko bo mata nie wystarcza)i śpi nagusi po kąpieli i tylko ma reczniczek między nóżkami coby nie opsiusiać to czy tamto
Pokaże wam zdjątko bo tak słodko ziuśka

za to później tak ok 18:00 jedziemy nad jeziorko
na szczepieniu jak Alanek był w samym pampersiku bo czekaliśmy na to piki piki to do mnie kobitka mówi do swojego maleństwa zobacz jaka fajna dziewczynka
Podchodze czym predzej bronic i ratowac mego szkraba a baba do mnie: "jaka ona slodka..." Mowie, ze to chlopczyk, ale jakos chyba nie dotarlo