reklama

Styczniówki 2010 !!

jeszcze Wam coś opowiem, jak we wtorek byliśmy na szczepieniu to przed nami wchodziła pani tez z pół rocznym chłopczykiem, mężem i swoją około 5 letnią córeczką. Jak pani doktor zrobiła kuj kuj jej braciszkowi i ten zaczął strasznie płakać to ta wzięła swoją malutką torebeczkę i zaczęła nią okładać panią doktorową :) Krzyczała do niej że ma zostawić jej braciszka, że robi mu krzywdę itp Jak już wyszli to tato zaczął jej tłumaczyć że to szczepienie, że ona jemu krzywdy nie chciała zrobić a ta mówi że tą panią to trzeba do więzienia zamknąć :) Jak to starsza siostra potrafi bronić młodszego braciszka :)

ojacie... jaka mądra dziewczynka :-D:rofl2:

reklama
Słodkie są dzieciaczki - odnośnie Dominisia Patrysi i tej dziewczynki z przychodni:)
Moja też oczy jak pięc złoty dostaje na każde dziecko i zainteresowana niezmiernie - więc taki brat/siostra to skarb normalnie dla takich szkrabów!

A co do pomyłek płci najbardziej lubię jak ktoś mówi do Miśki - "jaki śliczny" a ona ubrana w różową sukienkę z kokardkami.... ja rozumiem, że teraz to wszystko można, no ale generalnie jakies normy mamy jeszcze:) generalnie podobno kolorystyka to o niczym nie świadczy - w sklepie mi raz sprzedawczyni mówiła, że w jakimś rejonie PL to na niebiesko sa dziewczynki a na różówo chłopcy ubierani!!!

ojacie... jaka mądra dziewczynka :-D:rofl2:
hahahah I lof ju Kaja:)

agagam u nas tak było do niedawna z kolorystyką ale na szczęście minęło, starszemu teściowa ciągle różowe rzeczy kupowała
kaja jesteś de best
agniecha mój tez często za laskę uchodzi:)

Zuzia juz ululana, mąż chory juz śpi:szok:

A co to rozpoznawania płci, to ostatnio Z była ubrana na różowo w keckę i słyszę czy to chłopiec???
Noż cholipa proszę okulary sobie kupić!!!

A ja się rozpływam....:-)

Ja się już przyzwyczaiłam że Laura jest uznawana za chłopca. Ostatnio byłam na aerobiku z nią - ona w różowym body a prowadząca - ooo jaki piękny chłopiec, jakie ma piękne rysy! Myślałam że padnę...

Ja się już przyzwyczaiłam że Laura jest uznawana za chłopca. Ostatnio byłam na aerobiku z nią - ona w różowym body a prowadząca - ooo jaki piękny chłopiec, jakie ma piękne rysy! Myślałam że padnę...
Matko czechow padłam jak to przeczytałam - 34 stopnie na termometrze a ty na aerobik chodzisz?:) podziwiam normalnie podziwiam samozaparcie bo ja dętka jestem i do tego utopiona z gorąca:)

Matko czechow padłam jak to przeczytałam - 34 stopnie na termometrze a ty na aerobik chodzisz?:) podziwiam normalnie podziwiam samozaparcie bo ja dętka jestem i do tego utopiona z gorąca:)

Poszłyśmy jak było chłodniej - poza tym samochodem na parking podziemny potem to klimatyzowanej sali i później do samochodu :-)

u mnie też D czasem zostaje dziewczynką ja mu ubieram różowe body :rofl2: ale jak po Emilce dobre to szkoda by leżały ;-)

Minnie a dziękuje po wizycie dostaliśmy maści 3 różne mamy naciągać skórkę i smarować każdą co zmieniam pieluszkę następna wizyta w środę i zobaczy czy jest lepiej jeśli tak to spróbuje coś z tym zrobić ... Normalnie mówiła to by tego siusiaka nie ruszała bo jeszcze ma 6M itd ale że przeszedł D zakażenie i doi tego czeka go cystografia wiec musi mieć coś z tym zrobione nie wiem jak się wyrobimy bo 6 sierp na nią idziemy :sorry2:

u mnie pada :-) ale duszno niesamowicie :baffled:

reklama
Bećka, zdrówka dla maluszka.
Gosia_k23, Roxeen, najlepszego dla chłopaków!

Co do pomyłek płci. Jestem już przyzwyczajona, że wszyscy w mojej córce widzą faceta. ;-) Ostatnio mnie to tak wkurzyło, że na pytanie pewnej damy, jak ten słodki chłopczyk ma na imię, odpowiedziałam Adaś. :-D Tylko chyba jej na oczy padło, bo młoda miała na sobie sukienkę w kwiatki. ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry