reklama

Styczniówki 2010 !!

agniecha kiedyś pewnie tę zęby się wyklują i to pewnie kilka na raz, więc atrakcje będą że hej
rox nie ma to jak wdepnąć w g...wno, pamiętaj, że to szczęście przynosi
andzia co do allegro to Ci niestety nie pomogę, u mnie to M. jest od tego:-p

reklama
Andzia płacisz zawsze za wystawienie przedmiotu i potem jak coś sprzedasz parę groszy zależy od wartości przedmiotu potem jak przekroczysz 10zł masz wystawiany rachunek na koniec miesiąca 2 tygodnie masz na zapłacenie oni przysyłają wiadomość na pocztę lub masz na allegro w zakłądce moje konto tam masz z lewej napisane rachunki i albo wypełniasz druk i płacisz na poczcie albo bezpośrednio z allegro albo przez bank byle by zapłacić ;)

Roxeen najlepszego dla Boo!!! oj zleciało to zleciało ....

Witam sie i ja...
Sauna nie do zniesienia....
Mieliśmy iść z C na spacer, ale po jego śniadanku, o 9:30 juz w domu ze mnie leciało, wyszłam na chwilę na taras i jak mi buchnęło to myślałam że po mnie - nie wyszliśmy w związku z tym.
Cyprianek już spocony w domu a co dopiero w takiej saunie, odpuszczamy bo co...

A jeszcze co do telefonów - C też mi zawsze próbuje zabrać i zrzucić też mu sie udało, wiec na wakacjach kupilismy mu jego własny - plastikową imitację, która gada ale tak cicho, że generalnie trza do ucha przyłożyć to wtedy git... i C zadowolony ze swego sprzętu i my.....

Dobrze, że dziś obiadu nie muszę gotować bo bym chyba padła....

Boo i Dominiś gratki!!!!!!!! Dla Dominisia podwójne!!!!!!!!!!!!!!!

Miłego!!!!!!!

Zawsze tu ide i zbaczam z kursu ale dzis sie wkoncu witam.
Gosia Najlepszego dla malego i gratuluje zęboola
Roxi i dla twojego brzdaaca 100 latek (byle nie w kupie)

Ja dzis dostalam megappowera, nie pamietam ile juz prania zaladowalam do suszarki wiem ze ostatnie sie suszy!!!Wreszcie, sprzatnelam auto podczas Olusia drzemki i wlasnie zasiadlam do kawy i slysze ejjjjjj:baffled: no coż wiecznie spal nie bedzie:-D

Milego dnia

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich półroczniaków! Całusy i życzenia od e-ciotki.

U nas też gorąco - jutro lecę z małą do lekarza bo badanie krwi wczoraj robiliśmy i umówiłam się na 7,30 - mam nadzieję że nie będzie tak gorąco.

A ja się pakuję - jeszcze troszkę mi zostało ale jestem dumna z siebie bo wszystko sprawnie i szybko. Kwestię zabawek zostawiam Gabrysi - zobaczymy co zostanie w jej pokoju po spakowaniu :-)

Witam

My mamy trzydniówkę, temp ponad 38 miał przez 2 dni a dziś spadła do 36 i ma wysypkę, wczoraj myślałam że padnę cały dzień marudził, płakał, nie chciał spać, ale nocka ok i pierwszy raz obeszło się bez mleczka tylko raz pił wodę.

U nas też strasznie duszno i upalnie siedzimy u teściowej ma 21 stopni.

Co do jedzenia to różnie raz 150 raz 90 mleczka, zupki blee, pije dużo wody ale musi być ciepła bo w temp pokojowej nie ruszy.

Najlepszego dla półroczniaków i dla nowych ząbków.

Miłego dnia

Bećka- ja też musze podgrzewać picie:no: W temperaturze pokojowej to wypije dwa łyczki i koniec:no:
Ale masz fajnie u teściowej;-):-) Ja chyba wybiorę się na zakupy, tam gdzie jest klima:rofl2:
Dzisiaj obiadu niet- strajkuje. Nie będe robić sobie darmowej sauny. Będzie Pizza:-p:-)

Hej ;)
Sto latek dla półroczniaków - jeju jak czas leci!
Dziewczyny wszystkim nam gorąco, jeszcze czytam o trzydniówkach - czy wy kapiecie maluchy w dzien? Proszę róbcie to, ja Tymka zamaczam w duzej wannie i myje z potu 3 razy dziennie, dodatkowo wchodzimy do basenu z 2-3 razy.
Sił dla wszystkich, trzymajcie się w tym upale!

reklama
Witam

Juz po szczepieniu, dziecie wreszcie po 3 godzinach usypiania spi :-)
Musze powiedziec, ze calkiem dobrze to zniosl, tylko chwilke zaplakal a na rekach od razu sie uspokoil. W drodze do domu usnal, ale tylko na 30 min.
Zwazywszy na to, ze od rana mial fatalny humorek, to po powrocie szalal i sie smial :nerd: Nie wiem czym sie tak nakrecil ;-)

Wazy 8500 i mierzy 71cm, co centylowo wychodzi prawie na 90. centylu :-)
Zwazywszy, ze jak sie urodzil to byl w obydwu na 25. centylu moge byc chyba dumna :-)

Ale ciesze sie, bo BMI troche spadlo. Juz ze strachem w oczach patrzalam na sklepowe polki zastanawiajac sie jakie pieluszki mu bede zakladac za 2-3 miesiace skoro juz od miesiaca jedziemy na 5+. Nie wiem skad ma takie grube nozki, bo tak ogolnie nie jest jakis super grubasek. Przez to te pieluszki takie duze musza byc.

Babka u lekarza powiedzila mi, ze juz mam obnizyc lozeczko... jak u Was? Zadna o tym nie pisala. A Michalek faktycznie lapie za krawedz i probuje sie podciagac. Pare razy krawedz byla cala obsliniona (material)... nie widzialam jak to zrobil. I tak dla spokojnosci od dzisiaj spi na samym dole (mam turystycze). Koniec z hustaniem :zawstydzona/y: Troche sie boje jak to bedzie... szczegolnie w nocy czesto sie budzi i zwykle wystarczylo pohustac i spal dalej.

Co do pogody niby chlodniej, w nocy padalo ale od rana straszna parowa przez to. A u lekarza... maaatko! Taki upal, ze jak tego mojego klocuszka na rekach trzymalam (dobre pol godziny) a ze zem odzwyczajona to pot mi normalne splywal kroplami po plecach az miedzy posladki, brrr
Majtki mialam po powrocie cale mokre :-D Tak mi bylo goraco, ze w drodze wyrozbieralam Michalka, dopiero jak go wyciagnelam z wozka pod domem, to zorientowalam sie, ze caly chlodny:szok: Ale w mieszkaniu az przyjeminiej - jutro pewnie tak bedzie u Was :tak:

Gosia - sto lat dla Dominika i gratuluje nowego znaleziska ;-) A jak po wizycie u chirurga?

wiw - ja nawet mleko daje na zimnej wodzie :-)

Rox - to juz na wyrost dla Boo rowniez najlepsze zyczenia

Kaja - ja nie kapie :szok: Dopiero wieczorem. Ale Michalek sie nie poci, to chyba dobrze?

Milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry