Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Wstalismy dzis o 11 
Jestem w szoku ze maluch tak spal smacznie dzisiaj. Pewnie pojdzie spac okolo 14 a normalnie juz by drzemal.
My mielismy w tym roku do Chorwacji jechac ale gorączki takie ze Damian ledwo do PL dojechał wiec przełożyliśmy to na przyszłe wakacje. 

Damian tez calutką nocke przespi bez zawsze go wsadzi pod poduszkę. Zasypia tylko ze smokiem w buzi. Ale ma takiego swojego NAJlepszego próbowalismy juz zrobic podmianke i guzik nieda sie 

oj taaak było super tak inaczej i nawet hihi jak w nocy pierwszy raz się obudziłam do Alanka to hihi sie zastanawiałam gdzie ja jestem...Witam Laseczki.
Patrysiu, cieszę się z Tobą z Twojego urlopu. Zawsze to inny klimat, no nie?
noo i ugadałyśmy się ze i koleżanka do mnie wjedzie też na troche już się nie mogę doczekać

I dlatego Fafla śpi przy zamkniętym oknie, bo tu się wszystko od bloków odbija i czasem nawet normalne rozmowy słychać i np. wiem, że jak krzyknę w domu, to wszyscy wszystko dokładnie usłyszą.Gosia, no i jest poprawa, super!
Jola, mam nadzieję, że pozwolisz nam ciutkę uczestniczyć w rozwoju Twojej fasolki? Ech, sentyment się ma nadal :-) No właśnie, na kiedy masz termin? Masz już jakieś zdjęcie?
Sylwia, pamiętam, że dziewczyny wklejały chyba linka z imageshack.us, bo na samym allegro te zdjęcia wychodzą małe. Ale jak się bawić kolorami itp. to pojęcia nie mam, więc też będę wdzięczna za info :-)
SercaDwa, jest specjalny syrop na zaparcia, Lactulosum, dostałyśmy go od lekarki, jak włączałyśmy butlę i mała też kupki nie robiła.
Za to u nas kupek ci pod dostatkiem, praktycznie co pielucha to kupa, na szczęście konkret, więc biegunki nie ma. Widać ma dobrą przemianę materii ;-)