Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tez złożyłam życznia wszystkim dzidziolkom które obchodzą miesięczniceagbar77najlepszego dla Alexa Paulinaa 100latek dla Adasia
Agbar,Tysiolek,Paulinaa,aga23 Dziękuje serdecznie za zyczonka dla Natalki
jola24 dopiero wczoraj dojrzałam twoj suwaczek ze jestes znowu w Błogosławionym stanie,podziwiam gratuluje i niezazdroszcze;-))))) kurcze moje dzieci maja 7 miesiecy cora a syn 4lata i 2 miesiace roznica miedzy nimi 3,5 roku a czasem poprostu wymiękam i brakuje mi sił,choc to daleko to zycze pomyslnego rozwiązania i duuuuuuuzzzooooooooooo zdrówka dla ciebie i okruszka podczas tych brzuszkowych miesiecy no i pozniej tez....

;-)
GRATULUJETAAAAA RRRRRRAAAAAAAAAAAAAA
znalazłam własnie zębusia![]()
No musiałam sie Wam pochwalic![]()
a moje dziecie chyba nie wychoduje tego zębola
:-):-):-)patrysiabaaaaaaardzooooooooooooo dziekujemy so sory za przeoczenie...
my teraz sie obiadkujemy, Natalia ma 2 zębolki na dole i chyba ida nastepne
Agbar, ja się Tobie nie dziwię. Poród miałaś straszny. Ja końcówkę swojego też nie wspominam dobrze, a to nie trwało nie wiadomo jak długo. Przyznam, że jak widzę kobiety w ciąży, to czuję lęk. Ale jak patrzę na malutką, to nie żałuję ani chwili. Patrysia ma rację. CC jest dobrym rozwiązaniem. Kaję szczerze podziwiam, że po tylu latach i takich przeżyciach zdecydowała się na bobasa.