reklama

Styczniówki 2010 !!

Czechow to u nas podobnie z zębami, bo jest od paru dni nieznosna, dwójka na dole się przebiła, ale ta jedynka górna co jest sina nadal nie chce i nie wiem czy do lekarza nie iść , bo strasznie to wygląda. Chociaż czytałam ze ząb uszkodził naczynia krwionośne skąd tam krew i to normalne. I ze jak się przebije bedzie ok

Ale teraz wiem ze częste budzenie się w nocy było spowodowane zębami.
2 razy na noc dałam jej przeciwbólowego i spi super, ma 2 ,3 pobódki a u niej to tak jakby spała całą noc:-D

reklama
Witam poniedziałkowo:-)

No to widzę, że zębowa plaga panuje. U nas, podobnie jak u Tysiolkowej Amelki idą dolne dwójki lub trójki plus górne jedynki i dwójki są już coraz niżej-widać pod dziąsłem, że już są pod spodem czyli niedługo powinny wyjść na światło dzienne. Mały tez niechętnie pokazuje szczękę, ale ma wszędzie łaskotki, więc jak się śmieje, to rzucam okiem:tak: No i męczy się dzieciaczek, rzuca się z otwartą buzią na wszystko i się "wgryza". Też dałam mu przeciwbólowy wczoraj, bo po południu zasnąć nie mógł, a był już nie do życia.

Miłego tygodnia, Kobietki, a ja już odliczam dni do wyjazdu do Zakopca:tak: I marzę o nartach-mam nadzieję, że śnieg będzie:-DW ciąży trzeba sbie było odpuścić, więc teraz trzeba nadrobić zaległości. No ale z założenia jedziemy połazić po górkach.

Witam w ten paskudny poniedziałek!
Czechow
, czy ja dobrze widzę - 10 zęboli???

No to ja też się pochwalę - dziś znowu mamy kolejnego ząbka :) Lewa dolna jedynka wyszła :)

Co do termometru, to mamy elektroniczny, ale jeszcze nie używaliśmy, więc nie wiem czy dobry.

brrryyy ale mi zimno :-(

Topoleczka udanych wywczasów w Zakopcu - aż wstyd się przyznać ale nidy nie byłam ani w Zakopcu ani w Krakowie :-( wiec planuje tam wkońcu zawitac - i jeszcze o Oświęcim chciała bym zachaćzyć :-)

Amela śpi już godzinke , pewnie lada moment sie obudzi :-) a M lata z teściem po ogrodzie i ucinaja czubki drzew - M sie wspina a ja sie boje patrzec zeby nie spadł :-D bo polisy na zycie nie ma hehehehe ;-) :-D

brrryyy ale mi zimno :-(

Topoleczka udanych wywczasów w Zakopcu - aż wstyd się przyznać ale nidy nie byłam ani w Zakopcu ani w Krakowie :-( wiec planuje tam wkońcu zawitac - i jeszcze o Oświęcim chciała bym zachaćzyć :-)

Dzięki, dzięki:) My w Zakopcu jsteśmy kilka razy w roku. Mamy świetną bazę w Murzasichlu (to tuż koło Zakopca). Mamy dwa wolne miejsca w autku, jakbyś chciała się dołączyć:-) Kraków zdecydowanie wart polecenia-i mrożona kawa na Rynku Głównym w Krakowie:-)A Oświęcim jako miasto to nic takiego, ale obóz robi niezapomniane wrażenie.

WITAM I JA:)
Zdrówka choruszkom....
My ostatnio też mamy albo temperaturę, albo podgorączkowy.....
Zęby idą, bo osłuchowo Młody czysty był już po pierwszej akcji z temperaturą 38st, tydzień temu i z gardłem....Tzn. widać, że idą..... ale przebić się nie mogą.... W sobotę znów była akcja, a teraz znów podgorączkowy...Młody epizodycznie, przy temperaturze, płaczliwy potwornie..ale teraz ok...
Co do termometrów... Też kupiliśmy jakis hiper super do uszka, czułka, drogi i jest do doooooooopci.... Polecam jak koleżanki, zwykły elektroniczny cena 10-20zł....i w tyłek włożyć....najlepiej, najdokładniej.... Szkoda, że ja taka mądra przed kupnem tego drogiego badziewia nie byłam :)
Trzymać się i miłego Wam.....

a a co do Zakopca, kocham Zakopane i Tatry, Topoleczka udanego wypadu!!!

o kurczaczki a ja dzisiaj pierwsza? nieeeee może być :-)

ja mniej wiecej wyspana - naszczęście już coraz lepsze nocki - odpukać :-)
aczkolwiek przez te ząbkowanie za dużo ja na rękach musiałam nosic i teraz marudzi ze chce na rece - musze ją do porządku doporowadzić bo mi na głowe wejdzie :-(

Miłego dnia kobietki :-)

Witam i ja

Tysiolek to fajnie ze nocki lepsze, u nas też choć jeszcze 3,4 razy wstaje
Ale to juz pikuś do tego co było:laugh2:

Zuzka drzema, a ja już poprasowałam i teraz na allegro siedze:-D

Hej!
Ale tu dziś pustki!
Ja nic nie zrobiłam. Bartosz śpi, bo w nocy marudził. Idą kolejne zębole.
Zmykam na allegro, bo w końcu zdjęcia porobiłam i trzeba coś wystawić, a nuż jakaś kaska wpadnie.

reklama
Witam i ja, coraz bardziej tu pusto... Pewnie większość kobietek pracuje i nie ma czasu pisać. U nas nocka była w porządku, Mały tylko raz się na smoka obudził. A teraz zjedliśmy obiadek i na spacerek się wybieramy dopóki nie pada:)
Miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry