reklama

Styczniówki 2010 !!

U mnie też była dziewczyna, małe rzeczy wykorzystałam sukienki pooddawałam... teraz pozbywam się też wszystkiego, za 10 lat będę miała frajdę :)

a ja to znowu mogłabym siedzieć z dzieciakami cały czas... Ciągnie mnie troche do pracy, ale kontakt z ludźmi można w inny sposób weryfikować. Jakoś nie oddałabym pod opiekę teraz Wojtula nikomu, nawet teściowej. Przy Oli poszłam do pracy jak miała ponad 2 latka była w przedszkolu, ale chorowała bardzo często, była raz ze mną, raz z mężem raz z jedną raz d ruga babcią i takim cudem dziecko nie wiedziało o co chodzi... co mu wolno czego nie wolno a ja się wściekałam, ze je przed TV....

Ale każdy z nas jest inny, ma prawo do własnego zdania i tego co uważa za słuszne...

reklama
Hej
Poradźcie coś od wcz K ma temeraturę ok godz 20 miał 37,9, a o 24 39 i dałam czopka tem spadła, od rana ma 37 jeszcze nic nie dałam, żadnych innych objawów chorobowych nie ma, i nie wiem co robić? Może to zęby cały czas rączki w buzi i się ślini. Mam czekać do jutra?

Hej
Poradźcie coś od wcz K ma temeraturę ok godz 20 miał 37,9, a o 24 39 i dałam czopka tem spadła, od rana ma 37 jeszcze nic nie dałam, żadnych innych objawów chorobowych nie ma, i nie wiem co robić? Może to zęby cały czas rączki w buzi i się ślini. Mam czekać do jutra?
ja bym czekała a 37 to jak Rox pisze czopek zbędny mój ma od tygodnia taką temperaturę przy ząbkowaniu jak była wysoka i skacze to może faktycznie być 3 dniówka
nie ma co panikować !

co do ciuszków ja zostawiam do siostry ona sobie wybiera i wydaje co nie chce ja więcej dzieci nie planuję :)

A a'propos temperatury: jakie macie termometry dla dzieci? Ja kupiłam przed urodzeniem Małego taki Termometr BRAUN IRT 3020 ** 11 KAPTURKÓW ** 1 sec (1302832390) - Aukcje internetowe Allegro, bo czytałam, że Brauny są najlepsze. A okazało się, że albo są beznadziejne, albo ja mam popsuty egzemplarz:-( Jak mierzę, to w każdym uchu jest inna temperatura i na dodatek zazwyczaj jakaś abstrakcyjna np 36,1.......... Na urodziny zamierzam u męża wyprosić nowy termometr i szukam jakiegoś lepszego...

ja kupiłam też w sklepie medycznym elektryczny dałam kupę kasy i ***** to warte, jeszcze nigdy nie pokazał temperatury, teraz jak młody miał prawie 39 on pokazywał 37.... mierzę zwykłym rtęciowym termometrem, jest najwiarygodniejszy, może nie komfortowy ale wiem pokazuje prawdziwą temp.

witam i ja niedzielnie:)

U nas ciąg dalszy problemów zębiskowych, 2 na dole się przebiła a i chyba 1 u góry coś ruszyła. Dalej nie wiem bo Z nie da sobie zaglądnąc do buzi.
Musiałam jej dać przeciwbólwego bo nie dało się wytrzymać a teraz jest ok. Bawi się sama pociągem na podłodze.

Spacerek tez mamy zaliczony ale króciutki bo zimno:-)

^[B pisze:
Joasia[/B]^;6226550]ja kupiłam też w sklepie medycznym elektryczny dałam kupę kasy i ***** to warte, jeszcze nigdy nie pokazał temperatury, teraz jak młody miał prawie 39 on pokazywał 37.... mierzę zwykłym rtęciowym termometrem, jest najwiarygodniejszy, może nie komfortowy ale wiem pokazuje prawdziwą temp.

mam to samo, kupiłam 2 różne termometry elektryczne, jeden zwykły , który zawsze pokazuje osłabienie 34 albo 35!!!!!????? i taki w smoku ale mały smoków nie lubi więc lipa bo nie idzie mu zmierzyć, masakra :(
może ktoś ma jakis sprawdzony i poradzi?

reklama
Ja mam jakiś elektroniczny dodany do miesięcznika Dziecko za 9,90:-D i raz jedyny jak wymagało zmierzyć to sprawdzał się. Tak myślę, bo generalnie zbyt tymi kreskami o kilka w te lub wewte się nie przejmuje. :-p
bećka - ja o temperaturze na tym forum powiedziałam już chyba wszystko :-pale dla ciebie extra - nie zbijaj niepotrzebnie gorączki, Temperatura znaczy o tym ,ze działają siły obronne orgaqnizmu i nie ma co tego niszczyć. Chyba, że zbliża sie do okolic 39 podałabym homeopatyczną beladonne np 30ch.

Zdrówka wszystkim :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry