reklama

Styczniówki 2010 !!

Katia, współczuję i mam nadzieję, że Michałek szybko się wyreguluje tak, żebyście mogli wszyscy odpoczywać.

A'propos allegro. Ja wystawiałam ciuszki Małego jakieś 5 mies temu. Jak dla mnie jeszcze pół biedy obfotografowywanie tego i wystawienie. Jakoś najgorzej mi idzie wysyłanie tych ubranek kilkunastu osobom... Ostatnio stwierdziłam, że kolejne ciuszki wystawię jako zestaw-jedna osoba kupi, jednej wyślę i będzie po problemie:) No i trochę kaski wpłynie:)

reklama
Baby a Wy o drugich dzieciakach nie myslicie?Ja to dopiero teraz się pozbywam, oddaje komu popadnie :-)

Choć ostatnio się zastanawiałam, że tak w gruncie rzeczy to chcę jeszcze jedno dziecko :-) Ale to tak za 10 lat :)

Baby a Wy o drugich dzieciakach nie myslicie?Ja to dopiero teraz się pozbywam, oddaje komu popadnie :-)

Choć ostatnio się zastanawiałam, że tak w gruncie rzeczy to chcę jeszcze jedno dziecko :-) Ale to tak za 10 lat :)

Nie no, ja zamierzam. Ale ciuszków miałam sporo, trochę kupiłam , dużo dostałam i myślę, że dla kolejnego dzidziusia aż tyle nie będzie potrzebne. Sprzedają po prostu nadmiar:) A leżaczek, matę , fotelik itp. zostawiam

ja nie zostawiam nic po Amleli bo jakoś do końca nie jestem pewna czy chce drugiego bobasa....ale wiem ze to byłoby egoistyczne względem Amelci zeby była sama samiusienka....takze narazie sprzedaje a póżniej najwyżej bede miała przyjemnośc kupowania wszystkiego jeszcze raz :-)

Ja po Julce zostawiała i tak wszystko 10 lat przeleżało i i tak oddałam do PCK, a Bartkowi kupiłam nowe. Teraz trochę chcę sprzedać a trochę pożyczę szwagierce, bo w grudniu urodzi synka, a potem i tak sprzedam, bo co dziecko zniszczy np. karuzelę, matę czy leżaczek?

Ja trzymalam wszystko po mlodym i tak mam dziewuche. :-D Te najmniejsze rzeczy wykorzystalam, reszte sprzedalam. Jak bedzie nas stac na trzeciego bobasa, to sobie zmajstrujemy i na ubranka tez nas bedzie stac. Na razie chce mi sie spac. ;-)

Witam od rana, nocka znowu nie przespana,

co do ubranek to narazie pożyczyłam je mojej siostrze,
urodziła 1 października córeczkę Lenę,
a dodam ze ma już 2 chłopców starszych

Osobiście chciałam bym mieć jeszcze jedno dziecko,
no ale z tym muszę poczekać, od Stycznia muszę wrócić do pracy :-p
No ale do pracy wrócę góra na rok a później kolejny dzidziuś :-D

jesteśmy właśnie w trakcie remontu domku po mojej babci
i kasa jest potrzebna, a jeszcze rok przynajmniej remont potrwa,
ale za to synek będzie miał swój pokój :-)

Miłej Soboty :)

Witam i ja w ten paskudny dzionek;-)

U nas nocka też gorsza , bo nie dałam Z na noc przeciwbólowego.Widać męcży ją ta jedynka co nie chce wyjść.

M w pracy, Z drzema a ja idę się brać za sprzątanie

Miłego

Co do ciuszków my też chcemy drugiego bobasa, ale nie wiemy kiedy, i duzo za duzo rzeczy mam więc sprzedaje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry