reklama

Styczniówki 2010 !!

"....chciałam posmarować zuzi dziąśła , a ta jak zwykle zacisnęłą dziąsła, no to mówie jeszcze raz spróbuje...o otworzyła buziaka to ja jej szybko smaruje a ta zacisnęłą swoje żebiska na moim palcu. Mam dziurki w palcu , bolało też .....""""

A ja mam marude od wczoraj , cały czas przy mnie, jak odejde jest płacz...

reklama
Witam wszystkich porannie, wietrznie i deszczowo. Mam nadzieję, że, mimo, iż pogoda nam nie sprzyja, zachowanie dzidziolków będzie sprzyjało naszemu dobremu samopoczuciu:-) Mój Tymek akurat goni kota i się głośno śmieje, więc wykorzystałam chwilkę, żeby Was poczytać i coś skrobnąć.

Tysiolek, biedaczko... Współczuję... Na bank w końcu zdasz!!! A będzie to pewnie wtedy, kiedy przestaniesz się przejmować i będziesz miała olew na wszystko... Ja zdałam fuksem za drugim razem i nie chciałabym tego znowu przeżywać...Trzymam kciuki za następny raz:happy:

Szczęście, dużo zdrówka Wam życzę i mam nadzieję, że nas Zakopane tak nie rozłoży...

dziekuje dziewczyny za wsparcie - marze o tym zeby juz zdać prawko - strasznie lubie jezdzić samochodem, chce miec już swój samochód i nie być zaleznym od nikogo - a tak M musi wszedzie mnie wozić i odbierac a tak sama z Amelą mogła bym sobie jeżdzić na zakupy czy do kolezanek do Poznania - ja jestem z Poznania i tam mam wszystkich znajomych a ja teraz mieszkam w Kobylnicy i jdnak wózkiem to kiepska wyprawa - zwłaszcza w taką pogode ! ale mam nadzieje ze kiedyś sie uda ! :-)

wiw najgorsze jest to ze ja naprawde super jeżdze ( jak na młodego kirowce oczywiście bez doświadczenia !) - ale tak sie stresuje na egzaminie ze najprostsze rzeczy robie źle ! nie potrafie sie jakoś wyluzowac - na obronie dyplomu sie tak nawet nie stresowałam ! i widzisz 7 raz teraz zdawałam a na placu oblałam łuk który mam w małym paluszku :-( ja nie wiem jak mam sie uspokoic - melisy nie wypije bo ona muli a trzeba miec refleks na mieście ....a stres zaczyna sie od tego jak jedna rzeczmi nie wyjdzie to potem już jest tak zwana lawina nieszcześc - ze stresu wszystkos ie knoci ! ale nie poddam sie i koniec ! musze zdać ! nie ważne czy za 8 razem czy za 14 ale zdam ! szkoda tylko ze tyle to kosztuje :-( kazdy kolejny egzamin 120 zł !!! ile rzeczy bym za to miała ! a tak wrzucam je w łapy egzaminatorow ! ze mnie udupili !

Malwina tez sie zbieram zeby aukcje powystawiac bo mam pełno gratow do sprzedania, karuzele, lezaczek, mate, kojec, ubranka, kombinezonki a jakoś nie moge sie za to zabrac ....ehhhhhh nie chce mi sie tyle zdjec robić i potem wstawiać - ale czas by zacząc moze dzisiaj wieczorem sie zmobilizuje :-) kopnij mnie :-D

Tysiolek kopłam Cię:-D

Ale mnie się nic nie chce , kompletnie nic, nawet obiadu dzisiaj nie zrobiłam.
Mam lenia ze hej!!!

Ciekawe co się dzieje u większości że ich tu nie ma????

Ja jestem i też mam lenia.
Na obiad pierogi z paczki.
Na allegro miałam wczoraj rzeczy powystawiać, ale dziecię mi nie dało, bo za krótko spało, całe 2 razy po 20 minut.

Witam, własnie kończę prace ale jeszcze mam chwilke na bb;)
Tysiołek no to lipa z tym prawkiem, sama musisz sobie jakos z tymi emocjami poradzić, bo to bez sensu jak Cię tak nerwy zjadają:-( a tyle olewusów za jednym podejsciem ma z głowy, kiedyś się uda, trzymam kcikui, kiedy masz następne podejście?
A co do rzeczy to ja też mam troche do wstawienia na allegro ale nigdy tego nie robiłam i na sama mysl rozkminiania o co kaman... to juz mi się odechciewa:(
...a moze ten leń to przez ta pogode, masakra...:szok:

reklama
Witam was:-)
po prostu brak czasu żeby pisać, mały rośnie
W dzień nie chce pić mleka, woli jeść jedynie co pije to rano jak się obudzi i nie raz jak idzie spać,

Wogóle ostatnio byliśmy u kilku lekarzy, mały nie chce spać, od 2 miesięcy idzie spać o 21, co chwilę się budzi, kręci, w dzień jak śpi 30 minut to jest maks, i żeby usnął to musi być lulany w wózku inaczej nie da rady. Oczywiście lekarze twierdzą że z tego wyrośnie, dostał homeopatyczne leki które nic nie pomagają, poprostu nie pamięta już kiedy się normalnie wyspałam,Dziś już o 4 rano był wyspany :eek:

Miłego Dnia :) :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry