reklama

Styczniówki 2010 !!

Joasia mojego wysypało na 4 dzień odrobinkę na 5 bardzo mocno

No to nas nie wysypało, tzn sama nie wiem, podczas kąpieli, młody miał wysypkę na brzuchu i plecach ale po wyjęciu z wody to znikło, gorączka też przeszła - sama....:-)

U nas piękna pogoda, więc sprzyja porządkom w ogrodzie. Wycięłam połowę drzew :) A tak mnie naszło.... Oby jak najdłużej słoneczko było :)

Mój mały też wstaje o 6 :)

reklama
Witam i ja po dość długiej nieobecności!
U nas weekend też był pogodny. Cmentarz zaliczyliśmy całą rodzinką.
Co do zębów to ja też lecę na Allegro, bo u nas tylko jeden. Co prawda widać, że lewa górna jedynka się pcha, ale idzie jej jakoś wolno:no:
Miłego popołudnia wszystkim mamuśkom i ich maluszkom życzę!

Ja właśnie też zakupiłam górną lewą jedynkę!!!!!

A tam gdzie jest prawa, to dziąsełko jest sine , tak jakby krew była pod spodem.Zobaczymy jeszcze pare dni to moze się przebije. Mączą moją niunie te zębiska:-(

topoleczka pogoda byłą świetna, jak wyjeżdżaliśmy halny zelżał trochę bo wiało nieźle.. ale dzięki temu 19 stopni było.. już Wam zazdroszczę wyjazdu, ukłoń się rycerzowi ode mnie :)

a u nas te górne jedynki to już idą od m-ca.. i coś im się nie śpieszy, ale może im później tym lepiej..
a ja idę do łóżka bo mnie jakieś choróbsko dopada :(

topoleczka pogoda byłą świetna, jak wyjeżdżaliśmy halny zelżał trochę bo wiało nieźle.. ale dzięki temu 19 stopni było.. już Wam zazdroszczę wyjazdu, ukłoń się rycerzowi ode mnie :)

a u nas te górne jedynki to już idą od m-ca.. i coś im się nie śpieszy, ale może im później tym lepiej..
a ja idę do łóżka bo mnie jakieś choróbsko dopada :(

Ukłonię się, ukłonię:tak: Mieliście piękną pogodę-ja coś czuję, że u nas to będzie tak z 6 stopni... Ale i tak zamierzamy trochę połazić, odpocząć i powdychać tamto zdrowe powietrze:-)

U nas niby też górne schodzą i widać pod dziąsłami, że jedynki i dwójki się wybrzuszają no i też schodzą i schodzą i nic...:eek:

No i zdrówka życzę i sił, bo bez nich, to nic się zrobić nie da...

Co prawda Szpilki na giewoncie dopiero jutro, ale co tam:
A witojcie, witojcie! ;-)

U nas ostatnio było ciężko, chyba idą górne jedynki i dwójki naraz, najgorzej było w poniedziałek - płacz cały dzień i gorączka.
Na szczęście dzisiaj mam już swoje dziecko z powrotem :-)

Ale póki co zęby jeszcze się nie pokazały.

No i przetrzymam ją w domu, do żłobka dam ją w poniedziałek, niech dojdzie do siebie.

heeej ho :-)

ostatnio cosik mało tu bywam ale czasu brak - do komputera nie mam jak usiąść bo Ameli chyba nałozył sie skok ze zebami i jest armagedon - jest taka nerwusiasta ze jak np niemoze ksiązki otworzyć to odrazu beczy - mówie Wam 3 światy !!!

a i niestety 7 juz raz nie zdałam dzisiaj prawka :-( bez komentarza to zostawie bo nie mam już siły naprawde :-( a jazdach wszystko super, instruktor zadowolony a na egzaminie taki sters misię załancza ze wszystko knoce :-( :-( :-(

Amelka już śpi, ide poodpoczywać przed Tv :-)

wogóle to Amela wczoraj zaszalała i poszła spac około 18.30 i obudziła sie dopiero na mleczko o 5 !!! toż to szok, ale pewnie to jednorazowy wybryk ;-)

Bećka super ze z serduszkiem wszystko dobrze !!!

reklama
Witam się i ja.... Mnie też mniej..Też mamy jazdy temperaturowo-zębowe, a może przeziębieniowe...Dziś już lepiej...ale....

Bećka super, że wszystko ok!!!!
Tysiolek o ja "pitolę"...współczuję.....Kurka wodna no..... Nie poddawaj się z tym prawo jazdy.....Wiem, wiem, łatwo mówić, ale nie łam się......

Miłego wieczoru i zdrówka dla choruszków!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry