wiw
Fanka BB :)
Tysiołek my tez mamy półtora
)))))))
ale ja masuje dziąsełka i przy okazji czyszczę też tego jedynego , całego zębola jakiego mamy, kupiłam taki fajny zestaw szczoteczek z czego jedna jest tylko zwykła, druga jes z silikonowymi wypustkami i nią czyszczę zębola a trzecia z taką tulejką z silikonowymi wypustkami i nia masuję dziąsełka, mały to bardzo lubi i sam dzioba otwiera ale też nie używamy pasty !
ale ja masuje dziąsełka i przy okazji czyszczę też tego jedynego , całego zębola jakiego mamy, kupiłam taki fajny zestaw szczoteczek z czego jedna jest tylko zwykła, druga jes z silikonowymi wypustkami i nią czyszczę zębola a trzecia z taką tulejką z silikonowymi wypustkami i nia masuję dziąsełka, mały to bardzo lubi i sam dzioba otwiera ale też nie używamy pasty !
u nas jest ostatnio budzenie co godzinę więc cięzko stwierdzić, które jest to poranne a posiłki udało mi się przeciągnąć o pół godziny czyli 30 minut wczesniej niż było bo inaczej awantura
:-). Nasz Tymek też miał szmery w serduszku. Zrobiliśmy echo serca i okazało się, ze to szmery niewinne. Jakieś poprzeczne pasma w serduzku mu nie zaniknęły i to one czasem "szumią", ale to wszystko norma