Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
więc nikt nie był zdziwiony jak mówiłam że tort ciasto i kawa. A co do picia to wiadomo każda okazja jest dobra, ja postanowiłam, że kupimy kilka piwek, jak ktoś ma ochotę to może sobie wypić, też nie wyobrażam sobie wódki na urodzinach dziecka! Hej dziewczyny :-( moja J choraledwo oddech łapie- jak asmatyk w czasie ataku. Byłam u lekarki i przapisała inhalowanie pulmikortem i beridualem mam nadzieje ze pomoze. Szkoda mi mojej dzidzki:-(
Hej dziewczyny :-( moja J choraledwo oddech łapie- jak asmatyk w czasie ataku. Byłam u lekarki i przapisała inhalowanie pulmikortem i beridualem mam nadzieje ze pomoze. Szkoda mi mojej dzidzki:-(
Ostatnio było z 8/9 samych sałatek, nie mówiąc o mięsie, ciastach itp... W życiu temu nie dorównam, ale nawet się nie staram. Ja planuję zrobić 1 lub 2 sałatki i kilka zapiekanek w różnych wersjach plus tort i ciasta. Zapraszamy gości na 13, bo chciałabym, żeby mały już od 17/18 miał spokój przed spankiem-zobaczymy jak wyjdzie.