reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Kaama co do dofinansowania mój M tez pisał papiery o to na rozruch produkcji (bo usługi sa z góry przegrane jakby co) dał do pisania plan i wszystko specjaliście, wyrzucił 6 tyś zł i nie dostał dofinansowania :-( a za odpowiedzią czekał pół roku..... niby można sie odwoływać ale olał to i zrobił co innego i dzisiaj nie żałujemy bo poki co super idzie :-)

Paula u Nas też tak było ale szwagierka miał dość stania przy garach, i zapoczątkowała nową tradycję i chwała jej za to :-D więc nikt nie był zdziwiony jak mówiłam że tort ciasto i kawa. A co do picia to wiadomo każda okazja jest dobra, ja postanowiłam, że kupimy kilka piwek, jak ktoś ma ochotę to może sobie wypić, też nie wyobrażam sobie wódki na urodzinach dziecka!

Tysiolek M chce się starać na rozpoczęcie własnej działalności gospodarczej. Wynalazł babkę, która jest tym zajmuję w tamtym roku napisała 18 tego rodzaju wniosków i żaden nie został odrzucony. No ale kasę jak cholera zdziera 200 zł za jedno spotkanie, a będzie pewnie ich ze 20.

Hej dziewczyny :-( moja J chora:no2: ledwo oddech łapie- jak asmatyk w czasie ataku. Byłam u lekarki i przapisała inhalowanie pulmikortem i beridualem mam nadzieje ze pomoze. Szkoda mi mojej dzidzki:-(

Witam kobietki brakuje czasu by do Was zagladac
Podjęłam prace wiec jest ciezko.
U Nas wporzadku, Adas rosnie jak na drozdzach ale nadal malo wazy i nie chce jesc ( ma okolo 9kg):)
Zaczal gadac mamamamama.. heh wczesniej bylo tylko tata:)
Ma za soba pierwsze kroczki ale jeszcze sam nie smiga po pokojach.Robi po 5-6 kroczkow i bach.

Dzis mamy roczek ale impreza szykuje sie w sobote:)
Dzis z podanych przedmiotow siegnal po kieliszek a potem po dlugopis.

Pozdrawiam Serdecznie i buziaki dla solenizantow

Hej dziewczyny :-( moja J chora:no2: ledwo oddech łapie- jak asmatyk w czasie ataku. Byłam u lekarki i przapisała inhalowanie pulmikortem i beridualem mam nadzieje ze pomoze. Szkoda mi mojej dzidzki:-(

Biedactwo:-(! Dużo zdrówka szybko Wam życzę!!!

U nas niestety jest też tradycja jedzeniowa ciągnięta latami przez teściową... Na każdą imprezę (urodziny,imieniny, rocznica, wszelkie święta) robiona jest taka góra żarcia, że masakra. Fakt faktem wszystko pyszniutkie:tak: Ostatnio było z 8/9 samych sałatek, nie mówiąc o mięsie, ciastach itp... W życiu temu nie dorównam, ale nawet się nie staram. Ja planuję zrobić 1 lub 2 sałatki i kilka zapiekanek w różnych wersjach plus tort i ciasta. Zapraszamy gości na 13, bo chciałabym, żeby mały już od 17/18 miał spokój przed spankiem-zobaczymy jak wyjdzie.
Ja też zapomniałam o tych kieliszkach itp... Trzeba gadżety przygotować:tak:

WSZYSTKIEGO
NAJLEPSZEGO DLA ADASIA!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry