reklama

Styczniówki 2010 !!

Topoleczka D miał sklejkę i stulejkę my już po sprawie i wszystko ok teraz tylko kontrolę mamy na koniec stycznia i pilnujemy by sie sklejka nie zrobiła odciągamy skórkę delikatnie podczas kąpieli

zmykam bo mój małżonek mi nad uchem buczy ;)

reklama
Witam !
U nas nie ciekawie nie mamy za dobrych wyników z badan krwi,dlatego też poprosiłam Was o pomoc na wątku o Szczepieniach i badaniach.
Po usg stawu wszystko ok. ale martwi mnie ta krew,kurcze u nas to ciagle coś,biedny ten mój maluszek.
Jutro przyjeżdża siostra Z i jedziemy zakupić jakiś garniak dla Antosia na chrzciny.

Wszystkiego naj dla solenizantów Sto Latek! i masę prezentów
Paula to kciuki trzymam i daj znac czy zafasolkowałaś! Ja też przed wczoraj test robiłam ale 1 krecha a na następny dzień @
Miłej nocki

Ostatnia edycja:
Hello

Klara Julka też robi takie akcję, ale ja na to staram się nie zwracać uwagi czasami mówię stanowczym głosem "przestań" i się uspokaja, w końcu nic złego jej się nie dzieję.

A co do jedzenia

Na śniadanie kacha ryżowa z mlekiem

Drugie śniadanie kanapeczka

Obiad warzywka z mięskiem + soczek

Podwieczorek banan lub inny owoc lub jogurt

Kolacja kaszka mleczna

I tyle.

Paula Kurcze to nie wiem co Ci w tej sytuacji poradzić :no: Jedyne co to nie przejmuj się tak, kłamstwo ma krótkie nogi!

To kiedy testujesz? Od razu się chwal wynikiem, Ciocia Kamila już się doczekać nie może :-D

Justyś Coś w tym jest @ spóźniał mi się 5 dni zrobiłam test jedna krecha, następnego dnia @ dostałam.

A w temacie tych wyników, to widzę że macie kilka parametrów poniżej normy, ale to już nadaję się do wyjaśnienia przez lekarza.

Idę sprzątać, dzisiaj mam z Julią na szczepienie i jeszcze ksiądz po kolędzie, ale chodzi od 9, więc jak będzie dużo dzieciaków w przychodni to Nas ominie, i całe szczęście bo znowu będzie wykład że ślubu nie mamy.

Paula od Nas to świadomie chciał kasę wyciągnąć, że przecież imprezy nie trzeba, bo po co. No w porządku Gość, u Nas to typowi zdziercy byli, plebanie tak odwalili że szok marmury na podłodze i ścianach, sauna, codziennie katering itp. ale na szczęście już wywalili całe to towarzystwo, jest nowa obstawa :-D
Chyba już byli u Nas, ojoj nie zdążyłam :-D 50 zł do przodu i nerwy zaoszczędzone.

Może faktycznie tak to jest że człowiek się denerwuje, a jak zrobi test to nerwy puszczają i @ też.

I co będziesz dzisiaj testować?

Ja bym na to z suszarką nigdy nie wpadła, w sumie u Nas to nie potrzebne bo Julka wstaję po 8.

Hej!
Mały z tatą lulają,Antos ma drzemkę a tata po nocy jest więc mam chwilkę dla siebie.

Paula ja patent z suszarką wykorzystywałam jak Antek był malutki,to bardzo mało spał więc włączałam suszarkę i wtedy zasypiał.Tak że musi cos w tym być.

Kama oby Julcia dobrze zniosła to szczepienie.

No i się przeliczyłam Księżulek przed chwilą wyszedł, no ale nie było tak źle dostałyśmy nawet po lizaku :-D I nie pytał o ślub :szok:

Paula to chyba wszędzie tak Julka tak samo cała na różowo, a i tak mają wątpliwości.

Kurczaki ja bardzo bym chciała mieć jeszcze jedną Bubę, no ale niestety muszę jeszcze dłuuuugo poczekać.

kochane to mój Bartuś jest przeważnie ubrany na niebiesko i to w takie bardziej chłopięce ubranka gdybym miała dziewczynkę to w życiu bym jej tak nie ubierała a mnie też nie raz ktoś pytal to dziewczynka?a ja miałam zaraz nerwa bo ja go specjalnie tak ubieram jak chopca i ja nie widzę że można byłoby sie pomylić a tu proszę.

Witam

Ja dopiero teraz , bo musiałam ogarnąc mieszkanie na jutrzejszą imprezę:-)

Zuzia też juz wymusza i jak jej zabiorę coś czego nie może to tak się wydrze ze pół Tczewa chyba ją słyszy.

miłego dnia

reklama
Witam
ale szarówa za oknem fe zamulam się.K dziś przeszedł sam na około stołu(szłam za nim) ale się cieszył jak mu brawo biłam i taki dumny że sam idzie:) słodki widok.

Dziś jedziemy do rodziców na nockę, czeka na mnie kuzynka kt ma dziś studniówkę i prosiła żebym makijaż jej zrobiła i załatwila mi parę koleżanek to parę groszy wpadnie, bedzie na prezent dla Kisia:)

Malwina udanej imprezki

Miłego popołudnia dla wszystkich ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry