reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witajcie kochane!
U nas znow za oknami zimowo. Sniezek pruszy cały dzien i mroz wrocil. Dzisiaj bylam w sklepach dzieciecych w poszukiwaniu wozeczka typu laska, ale pewno na allegro coś fajniejszego znajde!
czechow - STO LAT DLA LAURY!!!
topoleczko - widac ze synus juz powoli dorasta i wyrasta z niemowlecych nawykow. Super, tylko sie cieszyc. U nas ta sprawa podobnie sie rozwija :-)

A u nas zębolki wychodza mamy kolejnego dolna 2 i widzę że nie długo kolejne zawitaja.ogólnie Bartkowi coś katar sie odezwał dziś na wieczór ale to pewnie przez ząbki.
u nas zima na maksa i jest mróz aż sie nie chce wychodzić.
czekam tylko do wiosny....
już sie nie mogę doczekać widoku mojego dziecka biegnącego po parku:-)

Malwina i Aguska, gratulujemy kolejnych ząbków:-)Ja teraz czekam na górną jedynkę, bo się przebić jakoś nie może, a taki szczerbaty uśmiech wprawdzie swój urok ma, ale wolę z dwoma jedynkami u góry;-)

Ja też chcę zimy!!!:-)U nas rano było może -2, teraz pewnie koło 0 jest i śniegu jak na lekarstwo(minimalnie i miejscami tylko)...Sanki stoją w odstawce... No i szaro, buro i ponuro jest-dzień, w jaki najchętniej leży się cały dzień w łóżku i czyta:-)

witam
Malwina gratulacje zębólka:-)
U nas dziś -8 zimno szaro śniegu jest trochę ale my sobie spacer odpuścimy chyba że słoneczko by wyszło ale jak narazie na to sie nie zapowiada:-(

Witajcie Stycznioweczki!!!:-)
Dzisiaj zaliczyłam koszmarny dzień. Moje dziecię nie chciało położyć się w ciągu dnia na drugie spanko. Więć wiecie pewnie jaki był hmm... marudny. Nie wiem co Go tak męczyło. Martwię się . Od ponad tygodnia ma chyba biegunkę, bo kupka pojawia się nawet 3 razy dziennie. Mało je. Chyba pójdę do lekarza, bo tak dłużej być nie może. Teraz już spi. Jakoś go zalulałam, ale kolacji mi nie zjadł.
Aguska i Malwina - gratulacje nowych zeboli :-) u nas sprawa stoi w miejscu. Coś się mój Ksawek ociaga.
Lecę ogarnać chatę, bo mam jajecznice na podlodze.:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry