reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Tysiolek, integrujemy się z Wami:-)Tymcio też często zostaje z rodzinką, a my wybywamy:tak:No i ząbków gratulujemy.

Justyś, no właśnie-jak z nóżką???

No i miłego popołudnia:-)

Cześć dziewczyny!
Dzisiaj było u nas dość spokojnie, chodż mały nie chciał pojść drugi raz spać. Niestety! Przez to był nieco marudny, a zęboli nadal tylko parka jest.
Tysiolek - gratulacje zęboli

Witajcie ja szaleje w kuchni przed jutrzejszymi urodzinkami:-)
Bartuś już śpi ale dziś dał mi popalic
Asienka mój Bartuś podobnie jak u Topoleczki śpi już tylko raz dziennie może i twój też już tak zacznie:-)

Dziewczyny, pewnie macie racje! W końcu nasze dzieci rosną, dorastają i nie będą w miejscu stać.
aguska - udanej imprezki
Ja niedawno skonczylam swoj sobotni relaksik pod postacia ponad godzinnego prasowania. Ach... pomyslec, ze kilka lat temu w sobote zawsze chodzilo sie balować!!!
A ile czasu w ciagu dnia spia Wasze dzieci? Bo moj ok. 30 minut z reguly.

Witajcie!
agbar,topoleczka dziękujemy za pamięć,z nóżką ok samo przeszło,byliśmy jeszcze na kontrolnym usg i wszystko w porządku więc pewnie to było spowodowane tą infekcją którą mały przeszedł i zapaleniem gardła.

My już po imprezie było fajnie dziś jeszcze tylko ciocia na torta jeszcze wpadnie,właśnie na nia czekamy.Wieczorkiem wrzyce zdjęcia z roczku jak mały uśnie.

AsienkaPl mój Antek spi różnie ale przeważnie 2 razy w ciągu dnia tak po godzince.

Justyś super że u Was wszystko do przodu :-) czekamy na zdjęcia.

Asieńka Julka śpi różnie, 2x po ok. 1,5 h, a czasami 1 raz drzemie, jak mamy jakieś plany to bez problemu ciągnie na jednej drzemce w dzień.

reklama
Hejka
Justyś fajnie że imprezka udana.

Mój K śpi w ciągu dnia 1 x po 2,5 godz prawie zawsze o 12.

No my wczoraj byliśmy na tej studniówce, wróciliśmy o 3.30:sorry2:, fajni ludzie, dobre jedzenie, potańczyliśmy, K dał nam pospać do 9 i poźniej jeszcze dwie godz także zmęczenia nie czuję, ale nie pogardziłabym jeszcze jedną drzemką;-)
Miłego popołudnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry