reklama

Styczniówki 2010 !!

Cześć Baby :-)

Rox z Ciebie Laska ;-)Znając Ciebie to tak się obkułaś że nie ma mozliwości że oblejesz! więc kciuków nie trzymam bo nie ma za co :-p

Malwina Topoleczka gratulację ząbalków!

U Nas dalej cisza 8 jak było tak i jest.

Asieńka ja też bym na ząbki stawiała, może kilka na raz idzie?

reklama
Asienka, ja też ząbki obstawiam:tak: U nas też jak idą, to kupka jest rzadsza. A trzy kupki w ciągu dnia u Tymka to norma:-) Poza tym jak mu ostatnio 3 zębole wychodziły, to z żarłoczka zamienił się w niejadka. Nawet biszkoptów nie chciał jeść:szok:Jogurcik jakoś wchodził, ale ogólnie jadł może 1/4 tego, co zwykle... Po 3/4 dniach przeszło. U córci kumpeli było tak samo.

Gratulacje zębolków u nas 3 i pół:)
Dziewczyny jutro pierwszy raz nie bedzie mnie przy usypianiu K wieczorkiem:( idę z M na studniówkę tak sobie mówię że bedzie beznadziejnie i wrócimy o 22, tak jakoś mi dziwnie... K zostaje z babcia i dziadkiem on ich uwielbia ale pewnie z komórą przy uchu będę siedziała heh, mam nadzieję że jakoś przetrwam:)

Dobrej nocki dla wszystkich

Bećka szalej jutro nma studniówce i nie martw sie mały jest w dobrych rekach !
hehehe ja to przy Was jestem wyrodna, czesto z M szalejemy na imprezkach albo wyjezdzamy bez Ameli :-D

Asienka spokojnie to napewno tylko kolejne zabki ida :-)

nam tez wyszły 2 dolne dwójeczki ! wsumie nawet nie wiem kiedy ale dzisiaj wieczorkiej zauwazyłam jak sie Amelka śmiała :-)

Ostatnia edycja:
witam
ja dziś się lenie wcz posprzątałam tylko jakiś obiad muszę zrobić.

tysiolek wcale nie wyrodna matka,my jakbyśmy mieli znajomych na miejscu to pewnie też częściej byśmy wychodzili, a tak to tylko na weekendy się umawiamy albo do nas przyjeżdzają albo my jeździmy.

paula oj czasami chciałoby się wrócić do czasów liceum:) hmmm moja studniówka była lipna.. mało zgrana klasa.

Miłego weekendu

reklama
hejka !
My dziś też imprezujemy ale w domku juz balony powieszone i wszystko ogarnięte i o 14 piersi goScie wpadną.Z zaraz po torta jedzie.
Wczoraj poszłam spać o 3 rano przez to całe szykowanie ale w końcu to pierwsze urodziny mojego szkraba.

Tysiolek wcale nie wyrodna ja jak bym miała okazje też bym wychodziła
Becka miłej zabawy będzie dobrze
Gratuluję wszystkim nowych zęboli u nas zastój w tych sprawach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry