reklama

Styczniówki 2010 !!

Ja jestem z Kujawsko-Pomorskiego :)
Dziewczyny, mam pytanko zastanawiam się nad kupnem spacerówki typu laska. Narazie wyczaiłam Coneco Traffic. jest na allegro za ok. 300 zł. Coś o nim słyszałyście? Może macie coś innego do zaproponowania? :-)

reklama
Justy 100 lat dla Antosia:-)

rox fajne foty, te chmury poniżej szczytów rewelka, tez znam dobrze te szlaki:)))) Boo wygląda na małego łobuziaka a jak śpi to taki słodziak niewiniatko:)))) Pieknie wyglądasz na wszysstkich zdjeciach! Dawaj inne wakacje polukamy:))))

Pewnie już wszystkie lulają,a ja nie mogę,ale to pewnie z wrażenia bo przecież rok temu już 10 minut był z nami nasz synuś HURA!
My dziś bez gości tylko siostra moja wpadła z prezentem a impreza w sobotę ale tez przyjedzie,a że chrzesny z rodzina wpadnie i babcia z dziadkiem to niestety sam tort nie wystarczy i tak zamierzam gotować bigosik i upiec jakieś udka,trochę karczku i zrobić jakąś sałatkę.I tu prośba macie jakiś fajny pomysł na sałatkę? jak tak to piszcie proszę.

Tort dziś już zamówiliśmy no i zakupiliśmy autko dla Antosia ale się cieszył jak do niego wsiadł,tak że prezent trafiony.

Rox, ale super fotki:-)A Boo jest super modelem(po mamusi najwyraźniej;-)):-) I taki duży już jest na tych zdjęciach, a przecież wakacje były dawno temu:szok:Szlaki też kojarzymy, bo my tylko w Tatry jeździmy, ale a to z 5 razy w roku:tak:

Muszę się Wam pochwalić:-)Mój Tymuś wreszcie nocki przesypia:-)! Tzn. od lipca budził się z płaczem w nocy. Nie karmiłam go już wtedy w nocy, myślałam, że chodzi o ząbki. Budził się tak co noc oprócz jednej, przy czym częstotliwość i długość płaczu wzrosła i budził się z 5/6 razy w ciągu nocy, przy czym zaczęłam go brać na ręce, bo tak płakał i często, jak go odkładałam, to się budził i znów ryczał... Mój mąż wpadł na pomysł, że oduczy Tymka budzenia się. I faktycznie przez kilka nocy spałam w drugim pokoju, a M wstawał do synka. Nie od razu, tak, jak ja, ale jak go Tymek płaczem obudził (trudno to zrobić, więc trwało kilka minut). Od tamtego czasu Tymcio budzi się w nocy raz, czasem kilka razy, ale płacze chwilkę i sam zasypia:szok:! Wcześniej, gdy wiedział, że mamusia przybiegnie, nie chciał tego robić:tak:Czasem daję mu w nocy wodę do picia, ale to tak mniej więcej co drugi/trzeci dzień. I wszyscy lepiej się wysypiają:-)

Witam

Czechow dla Laury 100 lat!!!!

Justyśi Pasibrzuch dla waszych pociech z okazji wczorajszych roczków również duzo uśmiechu i radości

A my dzisiaj siedzimy w domku, znowu pada snieg

Własnie poprasowałam pranie i nie wiem co na obiad zrobić

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego dla LAURY!!!

Rox- ale się naoglądałam Twoich zdjęć!!! Niezła laska z ciebie!!! My też mieliśmy być w zeszłym roku w Zakopcu i w Krakowie, ale przestraszyła nas powódź i wylądowaliśmy w Międzyzdrojach. Może w tym roku zaliczymy góry...

Dziewczyny, dziękuję bardzo za życzenia dla Emilki!

Przepraszam, że mnie znowu nie ma, ale właśnie się przeprowadzam :-D załatwiam wszystkie formalności związane z własnym mieszkaniem, plus dziecko, a w międzyczasie latam na rozmowy kwalifikacyjne. jak tylko się ustawimy w nowym mieszkaniu, to na pewno wrócę!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry