reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam
Racja Malwina mnie też łeb od pogody boli. A ty znowu do denstysty?:)
K właśnie zasnął ja wstawiłam obiadek i idę czytać książkę;) a co zrelaksować się czasami trzeba:)

Miłego dnia

reklama
Hej!
U nas dziś obiadku nie ma,ugotowałam tylko małemu zupkę buraczkową bo ja uwielbia,Z zje obiad w pracy a ja przekąsze coś w domku a potem jedziemy do fotografa wybrać zdjęcia z chrztu i już nie mogę się doczekać.

topoleczka daję radę,ogólnie roczku mieliśmy nie wyprawiać tylko tort bo tak głupio tydzień po chrzcie chrzesnych już na roczek prosić ale sami się zadeklarowali że przyjadą więc zrobię jakaś sałatkę upiekę jakieś mięsko,będzie tort,szampan i wsio.
Tylko musiałam rozłożyć imprezę na 2 dni bo nie miałabym ich gdzie pomieścić.

a Małemu z okazji roczku i chrzcin zamierzamy zakupić takie autko w ramach prezentu AUDI TT NA AKUMULATOR +Wej. MP3 PILOT DLA RODZICA (1419598278) - Aukcje internetowe Allegro

Ja też był tak na hura od razu miodu nie dała, wcześniej jadła ciasteczka miodowo- bananowe w hero baby i było ok, może jej wtedy nie wywaliło dlatego że w ciastach jest mniejsza ilość miodu?

Paula Waniliowe jest superowe! z miodem niestety idzie do kosza.

Dużo wietrz doookę Zuźki, mam nadzieję że szybko zlezie wysypka, i koniecznie powiedz teściowej żeby pozmieniała pampersy.

Witam :)

U nas z miodem Dominikowi smakuje :)

Dziewczyny czy któraś drukuje sama zdjęcia???
szukam jakiegoś dobrego a niedrogiego papieru do zdjęć nie wiem jaki zamówić bo miałam wcześniej canona chciałam coś zamówić ale nie wiem jak te innych firm się sprawują

Ksawik na szczęście nie ma alergii na Juniorka z miodem. Kupuje jemu wszystkie rodzaje mleczka z Nestle i wszystkie pije, jak jest półprzytomny. Tak by wcale nie wypił:-)
My nadal ząbkujemy, ząbkujemy! Mamy nadzieję, ze Was niebawem dogonimy!:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry