reklama

Styczniówki 2010 !!

Asienka mój maluch mial chyba 1 dniówke bo gorączka przeszła i nic mu nie jest:-)
urodzinki przenieśliśmy na tą sobotę ale chrzestny dzwonil i powiedział że lepiej w niedziele bo ta sobota mu nie pasuje więc chyba bedzie impreza w niedziele:-)
Byliśmy dziś na spacerku a Bartek chciał chodzić:-Dtylko że on w tych kozaczkach za nic nie potrafi jeszcze tak grubo ubrany wiec tylko sobie stał w śniegu:-)
Bartek to taki wiercipięta że szok on nawet nie potrafi usiedziec 1 minuty na pupie no chyba że na spacerku:-)Ale i to już zaczyna być nudne gdzie ta wiosna....

Rox powodzenia i gratulacje:-)
a mojemu małemu dałam taka stara klawiaturę wiec jak ja coś klikam to on tez moze:-)

reklama
Rox gratki, i kciuki za jutro :-)

Ja rozpracowałam Julkę stawiam lapka na wysokim stole w kuchni, nie widzi go wtedy i bez problemu mogę klikać.

Julka dzisiaj zrobiła sama 5 kroków strasznie się cieszę :tak:

Nasze Ksawidlo to również niemiłosierny wiercipięta! Tylko biegać i rozrabiać:-). Mały uwielbia siedziec i majstrowac przed kompem. szaleje tak ze mi kompa wyłacza. Ciekawe skąd on te skróty zna. Nauczyłby niejednego informatyka!:-D
Kaama - Brawo dla Julki. Super dziewczyna!:-)
aguska - co Ci sie odwlecze to nie uciecze!

Ostatnia edycja:
reklama
witam!
po chrzcinach superowo,mały w kościelę był taki grzeczny,że aż nas obcy ludzie zaczepiali po mszy i pytali czy on w domu też taki,ale skąd w domu to szatan nie z tej ziemi.Mój Z ostatnio stwierdził że jak po chrzcinach Antkowi nie przejdzie to wzywa do niego egzorcystę :-D
Ogólnie impreza się udałą,robiliśmy w karczmie i tam od 16 grała orkiestra i było super nie było osoby która by nie tańczyła,zaczynając od mojego Antosia(który tańcował do 20),kończąc na dziadku 70 letnim.
Za tydzień w sobotę mamy roczek,znaczy Antoś kończy rok w środę ale wyprawiamy w sobotę.

rox biedny Boo oby szybko mu ta tem. minęła

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry