aguska2017
Fanka BB :)
Asienka mój maluch mial chyba 1 dniówke bo gorączka przeszła i nic mu nie jest:-)
urodzinki przenieśliśmy na tą sobotę ale chrzestny dzwonil i powiedział że lepiej w niedziele bo ta sobota mu nie pasuje więc chyba bedzie impreza w niedziele:-)
Byliśmy dziś na spacerku a Bartek chciał chodzić
tylko że on w tych kozaczkach za nic nie potrafi jeszcze tak grubo ubrany wiec tylko sobie stał w śniegu:-)
Bartek to taki wiercipięta że szok on nawet nie potrafi usiedziec 1 minuty na pupie no chyba że na spacerku:-)Ale i to już zaczyna być nudne gdzie ta wiosna....
Rox powodzenia i gratulacje:-)
a mojemu małemu dałam taka stara klawiaturę wiec jak ja coś klikam to on tez moze:-)
urodzinki przenieśliśmy na tą sobotę ale chrzestny dzwonil i powiedział że lepiej w niedziele bo ta sobota mu nie pasuje więc chyba bedzie impreza w niedziele:-)
Byliśmy dziś na spacerku a Bartek chciał chodzić
tylko że on w tych kozaczkach za nic nie potrafi jeszcze tak grubo ubrany wiec tylko sobie stał w śniegu:-)Bartek to taki wiercipięta że szok on nawet nie potrafi usiedziec 1 minuty na pupie no chyba że na spacerku:-)Ale i to już zaczyna być nudne gdzie ta wiosna....
Rox powodzenia i gratulacje:-)
a mojemu małemu dałam taka stara klawiaturę wiec jak ja coś klikam to on tez moze:-)