reklama

Styczniówki 2010 !!

Justys to super że wam tak fajnie wszystko wyszło:-)
U nas jak Bartek był chrzczony to miał 6 miesięcy i też był grzeczny najgrzeczniejszy z wszystkich bo było jeszcze 3 innych dzieci i co najlepsze one były od Bartka dużo starsze.

reklama
Witam kobitki:-) Rox zdrówka dla boo. Była mowa o ząbkach- mojej J wyszedł juz 9 a 10 własnie sie wybija, w nocy budzi sie co godzine z płaczem, bidulka. A co do brojenia i chodzenia to moja córcia juz sama śmiga po mieszkaniu, wlazi na łuszko, fotele no i stół ,nie usiedzi na miejscu hihihihi. Ponuro dzis na dworze, obudziłam sie z potwornym bulem głowy:-(

Synus był chrzczony w świeta Wielkanocne. Miał wtedy jakies 3 miechy. Niestety, nie był grzeczny podczas chrzcin. Krzyczał ile miał tylko sił w buziaki i tak mu już zostało.:-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ROCZNIAKÓW. 100 LAT MALUCHY!!!!

Witajcie Kobietki,

Tymcio właśnie zasnął, więc pojawiłam się nadrabiać zaległości:-)

Justyś, super, że Chrzciny się udały, a Antoś był grzeczniutki:-)Może teraz w domku się poprawi;-) Tak sobie myślę, że trochę macie przerąbane, bo w jeden weekend Chrzest Św., w następny urodzinki... Kupa pracy i załatwiania... Dajesz radę?

Mój Tymcio też chciałby być w wielu miejscach naraz:tak:Tak jak Julka Edyty włazi pod stół, krzesła. Najchętniej wszedłby też na lampę, ale na szczęście jest nieosiągalna;-)

Edyta
, oby przestała boleć:tak:Mnie ostatnio często boli-myślę, że to przez tą cudną pogodę:baffled:

Miłego dnia:-)I obcieuję częściej pisać, bo po aktywności przedświątecznej, pustki się tu zrobiły niemiłosierne:zawstydzona/y:

Cześć Dziewczyny

Faktycznie tu cicho strasznie....

Justyś wiedziałam że Antoś spiszę się na medal :tak: Faknie że wszystko idzie po Waszej myśli.

U Nas chrzciny, były tydzień po świętach wielkanocnych, też chcieliśmy w święta chrzcić ale wiadomo od groma dzieci ( 15 chrztów)
Chrztu udzielał brat M, miała być tylko Julka, ale w ostatniej chwili dołączył jeszcze jeden dzeciaczek. chyba bardzo chory, całą buźkę miał bardzo czerwoną.

Już chyba znalazłam winowajce alergii, to miód ( dawałam jej mleko Nestle JUnior z miodem) dzisiaj dałam jej waniliowe, i policzki są tylko lekko rózowe, więc poprawa, wczoraj były bordowe.

Witam

Co do bólu głowy to rzeczywiscie od [pogody , mnie ostatnio tez czesto boli

Justyś fajnie ze chrzciny się udały i mały był grzeczny:-)

Zuzia jeszcze szaleje na podłodze , zaraz pewnie pójdzie spac a ja do dentysty dzisiaj

Solenizantom duzo usmiechu i radości:-D

reklama
Kaamaa ja też Bartkowi daje Juniorka z nastle ale narazie się bałam te z miodem i mam zwyklę i waniliowe.Ponoć jest jeszcze truskawkowe ale z tym też jeszcze poczekamy
Spojrzałam teraz na stronke z tymi mlekami i nie ma juz truskawkowego a na 100% było.Może za bardzo uczulało?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry