Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam
słonko cudne za oknem, ale my i tak w domku dziś siedzimy bo K jeszcze przeziębiony. Ale ładnie nockę przespał od 20.30 do 6 wypił mleczko i do 9 się wyspałam jednym słowem.
Malwina to super że w końcu Z zaczyna ładnie spać w nocy, im starsza tym mądrzejsza i daje mamusi pospać
Malwina, nikt nie pisze, bo zapewne wszystkie kawę piją. :-) Edyta, poprawiłam, przepraszam. Nawet pamiętam, że 4 kg pisałaś, nie wiem, dlaczego mi się tam inne cyferki pojawiły. Anusia, Ty już jesteś dawno wpisana.
Malwina bo to nasze dzieci nam coraz mniej pozwalają pisać na BB , jak siadam do kompa i Amela to zobaczy to już tup tup i krzyk ze ona chce poczaskać po klawiaturze i jak tu pisac
Roczek udał się. Ksawik wybrał jak każdy wytrawny mol ksiazke! Od ponad pół roku interesuje sie bardzo ksiazeczkami. Nie musi być misiów i samochodzikow ale kniga musi być! 100 LAT DLA ROCZNIAKÓW!!!!!:-) aguska - jak czuje się synek? justys - jak tam chrzciny? rox - powodzenie podczas sesji.
Nasz bąbelek nie budzi sie ostatnio w nocy. Kładziemy go tak po 19, a budzi sie po 7.