reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Najlepszego dla dzisiejszych roczniaków i wczorajszych zdrówka i uśmiechu każdego dnia:)

my wcz wyprawialiśmy roczek wszystko ok, k przeziębiony i dwa zębole idą ale humorek mu dopisywał, wybrał różaniec i książeczkę do nabożeństwa..:crazy:

pozdrawiamy

Witam

Dzisiaj ja pierwsza!!! Godz. 10 a tu nikogo nie ma?;-)

U nas sniegu napadało przez noc a do tego zimno brrrr

Nie chce zapeszac ale od równo 1 urodzin Zuzia ładnie śpi w nocy. Budzi się tylko 2 razy!!!!

A ja chyba dzisiaj pojade odwiedzić mamę, wiec do zobaczenia wieczorkiem

Witam
słonko cudne za oknem, ale my i tak w domku dziś siedzimy bo K jeszcze przeziębiony. Ale ładnie nockę przespał od 20.30 do 6 wypił mleczko i do 9:) się wyspałam jednym słowem.

Malwina to super że w końcu Z zaczyna ładnie spać w nocy, im starsza tym mądrzejsza i daje mamusi pospać:)

MIłego dnia dla wszytskich

Malwina, nikt nie pisze, bo zapewne wszystkie kawę piją. :-)
Edyta, poprawiłam, przepraszam. Nawet pamiętam, że 4 kg pisałaś, nie wiem, dlaczego mi się tam inne cyferki pojawiły.
Anusia, Ty już jesteś dawno wpisana.

Malwina bo to nasze dzieci nam coraz mniej pozwalają pisać na BB , jak siadam do kompa i Amela to zobaczy to już tup tup i krzyk ze ona chce poczaskać po klawiaturze i jak tu pisac :-D

Roczek udał się. Ksawik wybrał jak każdy wytrawny mol :) ksiazke! Od ponad pół roku interesuje sie bardzo ksiazeczkami. Nie musi być misiów i samochodzikow ale kniga musi być!
100 LAT DLA ROCZNIAKÓW!!!!!:-)
aguska - jak czuje się synek?
justys - jak tam chrzciny?
rox - powodzenie podczas sesji.
Nasz bąbelek nie budzi sie ostatnio w nocy. Kładziemy go tak po 19, a budzi sie po 7.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry