reklama

Styczniówki 2010 !!

hehehe no nieźle Rox jak w tych klapeczkach weszłaś to jestes dobra...chociaz ja tez kiedys wchodziłam na śnieżnik w balerinkach złotych takich cieniutkich bo.... nagle wyszło ze włazimy na góre i nie miałam juz czasu zmienić papuciów :-)

reklama
Rox ja akurat na tej górze nie byłam, żebym nie pojechała do USA to też bym takie foto miała :-D znajomi z którymi bylismy rok wcześniej w Cro, podczas mojego pobytu w "wielkim świecie" :-D tam się udali.

Jeszcze to nadrobię kiedyś.

Tylko są dwie wady, te cholerne kamienie zamiast piasku na plaży, no i przkeklęcie słona woda.

Ale za to nurkowanie miód malina.

Witam my dziś mamy roczek i od jakiejś 10 rano leżałam na porodówce aż do 22.55 kiedy to pojawił się Antonio,ach jak to zleciał...

rox zdjecia super! Tyś naprawdę niezła laseczka,czyli Boo też miał przyjemność już wakacjować z Wami ;)

Bećka 100 lat dla Krzysia :-)

Justys wszyskiego najlepszego dla Antosia :-)

Czechow Dla Gabi spełnienia wszystkich marzeń :-)

Rox My byliśmy 50 km od Splitu w małej miejscowości nie daleko Śibenniku, fakt tam full polaków było, nawet na kwaterze dom dzielilismy z innymi krajanami.
Ale jak się wypływało dalej niż ogól to też widoki super.

Witajcie! U nas ciągle pada i pada śnieg. Zimno i zima w pełni, a ja w ciszy krzyczę WIOSNY, WIOSNY!
rox - piękne zdjecia, widać że jest co wspominać!
chechow - Wszystkiego Najlepszego dla córci!
justys - STO LAT DLA ANTOSIA

Kobietki, a skąd Wy jesteście, że u Was śnieg pada?!?! U nas dziś mży przez cały dzień...I ogólnie powyżej 0...Tak szaro i mokro jest-ja chcę albo śniegu albo wiosny, a nie ta byle jak...

Rox
, ale niezła laseczka z Ciebie:tak:I podziwiam, że na Kasprowy się wspinaliście:-)Macie nosidło? Ja właśnie chcę kupić i się czaję na allegro, żeby jakąś okazję złapać. No i latem pozaliczamy szczyty z Tymciem:-)Na razie byliśmy tylko w dolinkach:Kościeliskiej i Chochołowskiej i na Gubałówce autem :-) A tak w ogóle kochamy góry:-D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA LAURY I ANTOSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!
cake403.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry