reklama

Styczniówki 2010 !!

Buuuuuuuuuu:-(Się nie martw!Ale z tego, co pamiętam,to był już ostatni, więc gratulacje zaliczonej sesji:-)

A my przed chwilą wróciliśmy od kumpeli Tymica. Fajnie było popatrzeć, jak dzieciaki się bawią (jeszcze bardziej obok siebie,ale i tak mniej marudzą:tak:). No i pogadać z kumpelą:-)

reklama
HEJKA!
Ja w końcu dzisiaj otrzymałam pocztą swój suplemencik. Czekałam na niego ok. roku. Pańcia z dziekanatu stwierdziła, że mi dawno wysłała i tak mnie zbywała. W końcu zarzadałam zwrotki no i proszę suplement odnalazł się. Niestety ale suplement jest z błędami. Konca nie widać!
rox - GRATULACJE:-)

Hejka!
Mój mały śpi,Z w pracy ja się drzemnęłam z Antosiem po południu i teraz spać nie mogę.

Rox gratulację nie martw się i tak zdolniacha z Ciebie,ja przy dziecku to nie wiem czy bym na dwóje się nauczyła,najważniejsze że zaliczyłaś.
Topoleczka fajnie że spotkanie się udało,ja niestety nie mam żadnej koleżanki dzieciatej blisko.

Powoli zaczynam myśleć o powrocie do pracy ale nie żebym chciała,raczej spowodowane jest to sytuacją finansową niby nie jest najgorzej ale jednak.Poszłam do żłobka,który jest pod blokiem w którym mieszkam i doznałam szoku,tzn wiedziałam że z dostaniem się jest ciężko ale że aż tak...wpisali mie na listę rezerwową na wrzesień,a w ogóle dyrektorka powiedziała że za późno przyszłam bo dziewczyny w ciąży już dzieci zapisują,noż kurze szok.

A i Antos na roczek dotknął książkę ale wziął stówkę,której zresztą nie chciał oddać hehehe,potem drapnął kielicha.Śmiejemy się że będzie jakimś bogatym pisarzem lub księgowym co se będzie lubił chlapnąć.

Ostatnia edycja:
Topoleczka 100lat dla Tymcia !!!

i dla innych dzieciaczków co przegapiłam ich roczki !

Justys no niestety tak jest ze żłobkami a prywatne to czasem pół albo i więcej wypłaty zjadają

u mnie Dominik budzi się po 4-6 razy w nocy :/

normalnie ruch jak w paryżu na wsi , nie nadąrzam czytac za Wami :-D hihihihi

Mi dzisiaj Amelka zrobiła prezecik i spała od 19.00 do 7.30 rano bez rzadnej przerwy - toz to jej pierwsza przespana noc w życiu !!! :-D oby tak dalej :-D

zaraz pewnie sie Amelisko obudzi, zjemy obiadek i mykamy pobuszowac w lumpeksiku zajakimiś ciuszkami do Małej :-)

Stooo lat dla naszego solenizanta Tymusia !!! niech zdrowo rośnie i zawsze będzie pociecha dla Ciebie Topoleczka ! dużo przespanych nocek i bezbolesnego zabkowania :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry