reklama

Styczniówki 2010 !!

Tysiolek gratki dla Amelki za przespana noc :-)
Ja wam powiem szczerze że także co do spacerów to lenia mam giganta ale ja lubię wychodzić z tym że ta pogoda mnie odstrasza.Czasem wyjdziemy z Bartkiem bo musze go wkońcu hartować ale tak co 2-3 dzień idziemy dada:-)
Pogoda jest okropna bylam dziś tylko na chwile na dworzu a zmarzłam okropnie.
czekam na wiosnę

reklama
Topoleczko - 1OO LAT DLA SYNKA!!!
Justys - ja już planuję zapisać mego roczniaka do przedszkola. W tej sprawię idę w piatek robić rekonesans! Hm... Tłoczno jest, dużo maluchów... w końcu wyż demograficzny zaczął płodzić dzieci!!!:-D

Ja też się przyłaczam Sto lat Tumciu!

Tysiolek
ja też planuję wypad to lumpeksu tylko jak się trochę cieplej zrobi.

U nas znowu zaczęły się ciężkie nocki,chyba małemu kolejne zeby idą bo długo już u nas cisza była.Kurcze a tak fajowo już było.
Ogoliłam wczoraj mojego szkraba prawie na łyso co by mu normalne włoski urosły i śmiesznie wygląda jak mały bandyta hihihi

Ostatnia edycja:
Witam z rana :)

Bo pózniej idę do stomatologa

Wczoraj moje dziecię było tak marudne jak nigdy, dzisiaj lepiej

A ja juz z rana jedną kawę wylałam(wrzątek) , dobrze ze Z w poblizu nie było , a ja sama odskoczyłam .

Tez bym sobie po lumpeksach pochodziła, ale z Z cięzko, potzreba by rąk;-)

Witam

My dziś u lekarza byliśmy bo od 3 dni K ma między paluszkami ręki takie krostki wyglądają jak pryszcz z białą otoczką i zlewają się w całość i są czerwone i to na prawej rączce tylko, nic szczególnego się nie dowiedziałam dała maść ze sterydami... no i prawdopodobnie alergiczne tylko nie wiadomo teraz od czego czy z jedzenia czy z powietrza.

też bym połaziła po grzebakach ale nie mam kiedy u nas na wsi tylko dwa są i czynne do 16 a mój M przeważnie ok 16 jest dopiero w domu, a jak jadę do mamy do Płocka to zawsze w soboty a sklepy są do 14 super..

Dziś na obiadek kapuśniaczek mmmmmmm aż mi ślinka cieknie, zapraszam jak ktoś lubi:)

Miłego dnia

Hej my dzisiaj u lekarza na szczepieniu byliśmy wymiary podam na innym wątku:-)
Bartek byl dzielny i płakał tylko chwilke
U nas pogoda tragedia wilgotno ponuro ale ciepło.
Bećka a skąd jesteś bo ja mieszkałam w płocku do niedawna przez 3.5 roku:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry