reklama

Styczniówki 2010 !!

Tysi ja też uwielbiam małe nózki w geterkach, Julka jeszcze nie chodzi, więc trochę mi szkoda żeby podłogę nimi wycierała a z resztą kilka razy i do wywalenia bo na kolanach porzecierane.

Kiedy mój leń zacznie chodzić?!

Już myślałam że będziemy mieli to z głowy, zaczeła przełazić sama przez cały salon, teraz znowu jej się odwidziało robi dwa kroki i bach na doopkę.

Aguśka ale mnie rozbawiłaś tym chrupkiem na bluzce :-D żebym Cię spotkała w tym sklepie, to bym go Ci wygryzła, jak w tej reklamie snickersa :-D:-D

reklama
Hejka !
Ja dziś pisze resztkami energii i cierpliwości,Antkowi chyba zęby kolejne idą bo jest okropnie marudny nie dość że w dzień daje mi popalić to jeszcze całą noc stęka i marudzi,budzi się co chwile,ech nie te zębiska wylezą w końcu i dadzą spokój mojemu dziecku!
Martwię sie bo przez to mały nie bardzo chce jeść i dziś zrobił brzydką zieloną i luźna kupkę.

Kama nie martw sie mój mały też jeszcze nie drepcze,widocznie potrzebują nasze brzdące więcej czasu,gratki za przespana nockę O Matko jak ja Ci zazdroszczę kobieto!

Cholipa zjadło mi posta:angry:

Witam

Co do ubranek dziewczynek to fakt. Fajnie wyglądaja takie małe istoty ubrane tak dorosło i elegancko. Dlatego zawsze chcialam miec dziewczynkę:-D

A co do brudenia, to ja daje na codzien gorsze ubranka a na wyjscia mamy nowe

Zuzia dzisiaj tez ładnie spała
o 20.30 poszła spać, 2.00, 4.20 i 7.40 pobudka
Takze jest coraz lepiej

hej mam pytanko dawałyście już ta kaszkę z kakao?Bo ja dziś dałam i tak spoglądam na bartka czy oby uczulenia nie ma ale jak narazie nic sie nie dzieje:-)
dziewczyny a co do sypiania Bartka to powiem szczerze że ja juz od bardzo dawna nie wiem co to znaczy wstawać w nocy i karmić.mam to szczęście oczywiście i tak wstaje żeby go przekręcić bo strasznie wędruje w łóżeczku albo dać smoka .

Malwina18 gratuluje postępów:-)

Tysiolek ja wiem że to bardzo silna maść i dlatego wczoraj posmarowałam cieniutką warstwę i dziś już nie będę.
Napiszcie jakie warzywa co przeważnie dodaje się do zupy mogą uczulać?
odstawiłam białko, cytrusów mamy nie dawać, no i mleko ostatnio chciałam wprowadzić 3 i to może to? już nie wiem cholerka..

Ja mam dzisiaj kiepściutki dzień pt. "Nie chce mi się". Jakoś zwaliłam się z łóżka. Mały mi w tym dopomógł wieć jestem dziewczynki! Właśnie przed chwilką wpadł kurier z kareta dla mego królewicza. Jak się śpioch obudzi to zrobię jemu przymiarkę do wózeczka.
aguska - ja także już dawno dawałam małemu kaszkę o smaku kakao. Było ok, bez zadnych sensacji. Super opowieść o chrupku. W sam raz na poprawę nastroju w pochmurny dzień.:-)
kaamaa - gratuluję przespanej nocki :-). Zawieszka super, zwłaszcza dla małej księżniczki!!! a propo chodzenia mó synuś także się ociagą.
Ksawik komicznie wygłąda w rajstopkach. Ma takie śmieszne kulsztygi :-D

Bećka a może zmień mleko, ja np non stop dawałam bebiko, ale jak przeszłam na 3 to kupy brzydkie, zielone i dużo baków. to wywaliłam i kupiłam Hippa z pobiotykiam, drozsze i mniejsze ale teraz kupki piekne, twardziusie ;-) ładny kolorek i baczków nie ma i lepiej Amela sie chyba ogólnie czuje na tym mleku :-)
aguska ja już dawno daje Ameli kakao i wszystko oki, tzn kaszki nie daje bo Amela nie cierpi kaszek, ale wszelakie ciastka czekoladowe juz szamała - łacznie z czekolada z orzechami Nusswaiser hihih :-D
a opowieść z chrupka rewelacyjna ! dobrze ze sie takimi rzeczami nie przejmujesz ! ja czesto gdzies wyjde po czym zobacze ze mam odciśnietą reke Ameli po cistakch, chrupkach na bluzce ale oooolewka !
kaama super ze nocka przespana, oby tak dalej tego życze Tobie..i sobie :-D

a co do chodzenia nie przejmujcie sie dziewczyny przyjdzie taki dzień ze maluch wstanie i pójdzie , ja tez czekałam niecierpliwie az tu nagle amela poprostu ruszyła i teraz lata jak szalona :-)

Super ta historyjka o chrupce!:-D Ja też czasem się orientuję jak wyjdę z domu, że mam jakąś plamkę po Tymciowym jedzonku gdzieś na sobie:baffled:

My na razie nie próbowaliśmy kakao, ale może spróbujemy niedługo:-)Już jakiś czas temu wyszłam z etapu nadwrażliwości na każdy składnik Tymciowego jedzonka i próbujemy różnych rzeczy. Dziś np. kurczaka z grilla. Mandarynki też czasem je (troszkę), ogórka kwaszonego też mu dałam kilka razy, ale chyba ma uczulenie na nie-muszę jeszcze dać i poobserwować.

I lumpeksiki też lubimy:-) Jakoś nie mam ochoty wydawać kupy kasy na ciuszki dla Małego, które ponosi teraz może pół roku:tak: Troszkę ciuszków mu kupiłam w lumpeksikach właśnie, troszkę dostaliśmy, troszkę kupuję na allegro i rzadko w sklepie normalnym. Ale uwielbiam H&M:tak:

A i nóżki w geterkach też mnie urzekają:-)Mimo, że mam synka też mu czasem ubieram geterki rajstopkowe, takie bardziej męskie z czymś na tyłeczku-o takie jak te tylko mamy z innymi obrazkami http://allegro.pl/kalesonki-z-zabka-na-pupie-nowe-i1436908154.html. Teraz ma też na sobie kalesonki;-)

Tysiolek
, jeszcze Ci Amelka da pospać-oby jak najszybciej:-)Tymuś śpi coraz lepiej, ale prawie co noc budzi się na piciu.

Asienka
, z tego co widzę umieściłaś "pierwsze ząbki"-fajnie:tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry