reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
witam wieczorkiem

U nas w pewnym momencie dnia było 10 stopni!!!! Tylko ze wichura do tego okropna.
Dzisiaj Z nadal ma biegunkę . I podałam priobiotyk

Witam u nas nastał ciężki okres ząbkowania mały strasznie się męczy,ale wcześniej też tak było jak nie wychodziły mu zębole to była cisza długo a jak zaczeły wyłazić to 6 na raz jeden po drugim,potem znów było spokojnie aż teraz pewnie mu z 2 na raz wyłażą bo ma na dole spuchniętę dziąsłą i czekamy na 2 dwójki dolne.

Malwina u nas też dziś brzydkie kupska luźne i chyba z 5 ale u nas to przez zęby.

Witajcie Kobietki,

my już po imprezce roczkowej:tak:Żyjemy:-) Gości zjechało się sporo, ale nie komplet, bo miało być razem z nami 20 osób, a było 17. I ostatni gość wyjechał ok.22, a liczyłam, że do 17 max będą:szok:Tymuś wybrał różaniec (uwielbia koraliki;-)) a potem książkę (mini słownik polsko-rosyjski;-)). I ogólnie był bardzo grzeczny i dobrze zniósł ten cały harmider. A ja się cieszę, że już po:-)

Kolejny dzień pochmurny. Gdzie nam te sloneczko uciekło? Wiecie moze?
topoleczka - super, ze imprezka udana, a Tymus dobrze zniosl taka liczne gości.:-)
Moj maly boi sie obcych i osob ktore rzadko widuje, zwlaszcza mezczyzn. Od razu w ryk i koniec bajki!

witam
Asienka to słoneczko uciekło do nas:-)mamy piękną pogodę i już +5 zero wiatru więc spacer murowany:-)
Mój Bartuś też się nie boi praktycznie nikogo tylko jak kogoś nie zna to się wstydzi ale po chwili jest już ok.On uwielbia być w centrum zainteresowania i się popisywać:-D
Topoleczka też w to nie uwierzę kolejny bajer żeby zarobić pieniądze

reklama
Witam w ten pohmurny dzien

A my wczoraj prawie cały dzien na dworze spędziliśmy.Bylismy oglądac znajomych na rajdzie. A ze pogoda była całkiem niezła to było fajnie.

A słyszałyscie o Kubicy???
Niech szybko wraca do zdrowia bo nie bedzie po co oglądac Formuły 1

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry