reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
zróbmy jakiś konkurs :-D

nagrodą niech będzie np podróż do okoła świata fiatem 126p na kosz własny :-D

Mój kumpel jest fascynatem Maluchów:-)I ma aż dwie sztuki:tak:Obecnie właśnie poszukuje chętnej osoby na wyjazd na 3 tyg. w lipcu(1-25): Ukraina, Mołdawia, Rumunia i Węgry. Więc konkurs uważam za otwarty:-) No i Michał bardzo się ucieszy, że ma towarzyszkę:tak:

Witam kobietki
u nas pogoda dosy fajna by była gdyby nie wiatr.nawet słoneczko świeci ale zimno jest więc spacer niestety z głowy.
bartek bawi się balonem i tylko czekam aż pęknie:-p

Rox chyba mnie z kims pomyliłas , ja kawe jedną dziennie piję:-D

A chetnie tylko co trzeba zrobic zeby wycieczkę wygrać???
Ja tez kierowca wiec co najwyzej moge kogoś zabrac:-D

Ale u nas wietrznie-masakra

Witam
kiepska pogoda i ja sie kiepsko czuje:-(, syna nie puscilam do szkoły bo J chora no i mam na glowie dwa potwory, nie wyrabiam nerwowo:wściekła/y:. Syn ma ADHD wiec se wyobrascie co sie dzieje w domu no i J chora i marudna- nic tylko sie powiesic. Sorry kobitki za wisielczy humor ale glowa mi peka.

reklama
Witam kobietki
u nas pogoda dosy fajna by była gdyby nie wiatr.nawet słoneczko świeci ale zimno jest więc spacer niestety z głowy.
bartek bawi się balonem i tylko czekam aż pęknie:-p

Bartuś chyba tak szybko nie pęknie;-)

Edyta, współczuję... I tak mi się przypomina moja praca i grupa dzieciaczków, z którymi pracowałam jednego roku-tam dopiero było ADHD... Więc wiem, jak Ci ciężko... Może synkowi jakąś meliskę zaparz;-)A Tobie sił życzę:-D

U nas też wieje. Ale jakoś sobie wczoraj postanowiłam, że będę się częściej z Małym wychodzić, więc chyba się ruszymy.

Rox, fajnie, że już Ciebie więcej:tak: No i od razu większy ruch się na forum zrobił:-)

A, napiszcie jeszcze co to jest to zamknięte forum, gdzie ono jest i czemu tylko niektórzy mogą na nim pisać? Bo ciekawa jestem:-D

Miłego dnia Babeczki i sił dużo życzę:-)
No i stawiam do kawki
morning-muffins-ck-1634764-l.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry