reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziękujemy, dziękujemy!!!
Topoleczka - śliczne te kalesoniki, muszę się rozejrzeć po allegro. Ja również ubranka kupuje na allegro,w pepco i na lumpkach jak pisałam.

reklama
Witam

Ale tu pustki

A u nas pada snieg z deszczem, Zuzia idzie na drzemkę a ja ide pichcic rybkę na obiad

A my jemy juz prawie wszystko i na szczęście nic się nie dzieje

Miłego dzionka:-)

faktycznie jakies tu dzikie pustki sa ....ciekawe gdzie się wszystkie podziały ... :-D
Malwina do mnie tez jakas straszna zawierucha doszła, wieje, śnieg okrutnie sypie - aż strach głowe zza drzwi wychylić ... ze spaceru dzisiaj nici :-(

Amela sie pewnie zaraz obudzi i biore sie za skręcanie regału Ikeowskiego ;-) Boze spraw żeby mi sie tak chciało jak mi sie nie chce !!! :-)

U nas też pogoda beeeeeeeeeeeee.... Na spacer na bank nie wyjdziemy. Padał śnieg i miałam nadzieję, że może chociaż napada tyle, żeby na sanki można było wyjść, ale oczywiście nie napadało aż tyle...

I nic mi się nie chce, a na dodatek po raz kolejny M mnie wkurzył, bo miał się zająć Małym cały dzień, a ja miałam przygotowywać jutrzejszy roczek, a on oczywiście znalazł inne zajęcie i będzie dobrze, jak za 1,5h w domu zląduje...

Witam :)

a my się chwalimy że D się rozbiegał na całego :)
i ja ciągle zabiegana wiec zaglądam mniej

u nas wyszedł D ząbek ale chyba idzie następny bo D jakoś marudny ciągle w nocy czasem to już nie wyrabiam i w pracy bym chętnie się spać położyła ale za to ciągle śpię w autobusie ... i te jazdy autobusem chciałabym zamienić na samochód ale ciągle nie mam czasu zapisać sie na kurs heh ;) może przyjdzie wiosna będzie człowiek bardziej konkretny i do życia :)

Hejka!
U nas ciąg dalszy wiatrzyska. Zimni brrr.... tylko w domciu siedzieć. Mężuś samochód w piwnicy naprawa, bo popołudniu jedziemy oglądać auto na sprzedaż i odebrać ciuszki.
Malwina - zdróweczka dla dzieciaczka :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry