reklama

Styczniówki 2010 !!

kaamaa, macy ja mam ogromną wannę :-) i ciepło w łazience ;-) i swieczki .. mogę jeszcze jakieś płatki różane załatwic :-D

chodźcie do mnie - zrobimy sobie SPA :-D

to ja już lecę do Ciebie Rox tylko poczekaj,szampana jakiegoś zakupię,nie wlewaj jeszcze tej wody bo za nim dojadę to...woda ostygnie,świeczki się wypalą,a płatki wymydlą...:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
rox,kamma, macy, Dawno mnie tu nie było a tu wesolutko:-D ale cisza teraz, mam nadzieję że nie potopiłyscie się w tej wannie po pijaku?:-D:-D:-D;-)
jeszcze jakiegoś niewolnika zciagnijcie zeby w Was olejki powcierał;-) jak spa to po całosci:-);-)

Kurka, nie było mnie kilka godzin, a tu tyle się działo!!!!!!!!:szok: Rox, poruszasz tłumy!!!:-D
I na kąpiel się nie załapałam:-(Będziecie powtarzać częściej? Bo ja bardzo chętna jestem:tak:Uwielbiam kąpiele... W dzieciństwie często dostawałam ochrzan, że za dużo wody napuszczam:-) No i mogę tak codziennie:-) No i jakby nie mówić-mam do Rox tylko 100km;-) ! I też bym coś przywiozła oczywiście-tylko jeszcze nie mam pomysłu...

Edyta,
szpital psychiatryczny to nie jest taka zła sprawa-naprawdę potrafią pomóc! W zeszłym tygodniu bliska mi osoba wyszła po prawie dwóch miesiącach leczenia z takiego właśnie szpitala. Była tam z powodu zaburzeń psychotycznych, ktoś tam zdiagnozował też depresję. I pomogło. Jeśli więc byłaby potrzeba, żeby Cię przebadali, żeby dobrze zdiagnozować i przepisać wreszcie odpowiednie leki-nie bój się i idź! Byłam sporo razy w odwiedzinach w psychiatryku(bo to nie pierwszy pobyt tej osoby) i naprawdę jest ok, pielęgniarki miłe, można kumpele znaleźć, po niektórych w ogóle nie widać,że coś im dolega.Pomyśl o sobie, Kobietko. I nie męcz się dłużej! I lekarza też koniecznie znajdź dobrego!Ja też mogę polecić kogoś w Poznaniu, ale to chyba za daleko...

Miłego dnia Babeczki, kończę, bo Mały mi marudzi...

widze dzisało sie tu wczoraj ooooj działo :-D
ale dobze ze ja nie pojechałam do Rox...bo bym tylko w kompleksy wpadła jakby mi te wielkie cycki w wanne wywaliła to gdzi etam ja z moimi maluszkami :-D

edyta mam nadzieje ze jakoś sie z tego wszystkiego wyciagniesz i ze najdziesz metode która Tobie pomoze ale tak jak dziewczyny pisały niema co czekac i się nie leczyc (jakkolwiek ) bo to samo nie przejdzie... trzeba wziąźć sie za siebie dla dzieci chociazby ! idz do lekarza - ze sie zawiodłas na jednym konowale to nie znaczy ze reszta tez Ci nie pomoze ! głowa do góry i będzie na pewno dobrze ! a Kaje bym posłuchała - moze nie leczyuła depresji - ale ma kobieta doświadczenie w wychodzniu z ciezkich sytacji i chorób - nie ma co sie negatywnie nastawiać ! jak C leki nie pomagają i xle sie po nich czujesz to dlaczego nie chcesz spróbować czegoś innego? chcesz tkwic w tym stanie całe zycie? bez sensu - poprostu brakuje Ci troszku silnej woli...bo taka metoda jaką proponuje Kaja wymaga wiele zaparcia i siły !! w kazdym razie zycze obyś wyszła z dołka !

Paula witamy znowu hihi :-) fajne ze sie kolejne styczniówki poznały - a dlaczego niema tu jakiejś koło mnie? co ?

Dzień dobry!!

Paula cześć!! :tak::-)

Rox mi ostatnio się śniło takie winko ;-) Nawet je piłam!! :tak: Jak chcesz to Ci wyślę :tak: Napijesz się z dziewczynami :tak: tylko muszę znaleźć promocję ze snu, a było po 4,39 zł :-D:-D:-D

Edytko ściskam mocno i całym sercem jestem z Tobą!! :*

Idę, bo małża mam ;-)

e: Tysi czego koło Cię?? :-) ja nie kumata jakaś się zrobiłam :-)

Ostatnia edycja:
hej

A u nas piękne słoneczko świeci:-)

Rox[/B] rzeczywiscie na MM jedna to nie wie ile dokładnie lat ma jej mąż:-D

Szkoda ze w mojej okolicy tez nikogo nie ma, bo chetnie bym poznała

A my wczoraj Konia trojanskiego ogladaliśmy:)

hihi paula_zg hihihi koło mnie nie ma kogoś kto miałby ochote na spotkanko ;p ja tez zawsze w ciązy mówiłam ze dziecko mi na mózg uciska i nie kumata jestem ;p ;p ;p zwłaszcza na uczelni na egzamionach :-D
Rox tyle babeczek koło mnie a jakoś nie możemy sie spotkac .....

reklama
Helloł :-)

Paula o jacie jakie komplementy od samego rańca, potrafisz człowieka dowartościować :-)

A tak poważnie to bardzo polecam takie znajomości, niby tylko wirtulanie się znamy a jak przychodzi do spotkania to wydaje się jakbyśmy od zawsze się znały.

Rox to widzę że strasznie interesujące te filmy były :-D na maxa Cię wciągnęły.

A na MM to fakt co jakiś czas łapiemy się na trollu no cóż forum otwarte więc każdy może opowiedzieć swoją historię :-D

Tysi to zapraszamy z Paulą na Podlasie, z nami nie ma nudy, gwarantuję!

Co jest z tym wiatrem pytam się? cholercia wieje i wieje :wściekła/y:

A co do pobudek to Julka budzi się ok 6 daję jej do przytulenia kocyk i dalej idzie kimać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry