Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
I ja się też dziś dopiszę, bo ruda zołza mnie wkurzyła.
Edytko, trzymaj się dzielnie. Pomocy powinnaś szukać. Przemyśl to. Dla mnie to nie jest normalne, że ktoś ma myśli samobójcze. Wchodź częściej na forum, to skutecznie je Tobie wybijemy. Szukaj sobie małych celów do zrealizowania, które sprawią Tobie przyjemność.
I tyle sobie popisałam, bo mnie moja paskuda woła.
własnie przed chwilą wylazlam z wanny - z pianą i olejkami i romantyczną muzyczką, to są moje antydepresanty, podladowalam bateryjki no i wy tez mnie podladowalyscie dzieki kobitki ze moge sie wyzalic a nawet wyplakac to pomaga. Pozdrawiam.
Kurczę tyle się wcześniej namachałam poźniej K zaczął jęczęć net mi zaszfankował i skasowałam moje wypociny
edyta trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło, ale dobry lekarz terapia dużo dużo rozmowy, bo obcemu zawsze łatwiej się wygadać i wypłakać no i odpowiednie leki,bo ja uważam że na depresje i nerwicę "syrop z cebuli" nie pomoże, wiemcośo tym bo sama korzystałam z pomocy psychiatry po wypadku samochodowym, który bardzo przeżyłam. Masz dla kogo żyć dziewczyno i niczego nie udawaj, że wszystko jest ok jak nie jest bo się zamęczysz musisz sama ze sobą czuć się ok wtedy będziesz spokojniejsza i twoje dzieci szczęśliwe i mąż.
Też bym chciała się zrelaksować w wannie ale..... mam kabine prysznicowąi dupka blada