reklama

Styczniówki 2010 !!

witam ile wy już napisałyście?:szok:
My z Bartkiem zaliczyliśmy już spacerek fakt 30 minutowy ale zawsze coś bo wieje to uciekliśmy do domu.Dodam że wyszliśmy bez wózka ach jak ten mój mały mężczyzna śmiga:-)
a Bartek zawsze o 6 wstaje na mleko i dalej śpi ale tylko o 7 i pobódka.
I ja w ciąży zrobiam sie jakaś mało kumata i tak mi zostało:-Dhehe

reklama
ale sie kobiki rozpisały.... kurcze jak nie wejdę chociaz 3 razy dziennie to trace watek w fabule:-)
U nas tez dzisiaj cd wiatteeeerrrrra i znow nie ma jak z baby wyjsc?!:-(
A propo wanny.... to ja rowniez nie posiadam:-( A szkoda

Paula ja tam wieku się nie wstydzę, liczy się odpowiedzialność a nie liczba wiosen na koncie :tak:

Ja urodziłam Julię mając 20 lat, i nigdy się tego nie wstydziłam, ona była a pełni planowana, wyczekana wycackana, a to że ktoś w wieku 20lat był zupełnie nie odpowiedzialnym gówniażem to nie znaczy że każdy taki jest :-)

W sumie teraz 19-20 lat to wcale nie tak mało przy 12latkach.... :dry:

Wpadłam na chwilkę, ponadrabiałam i zaraz lecę się pakować, bo jedziemy na kilka godzin na narty z mężusiem:tak:Opłaca nam się to o tyle, że M ma paczkę do dostarczenia w Czechach, więc stok na 100% też zaliczymy-mam nadzieję, że śnieg będzie:-)

Tysi, ja się chętnie spotkam, tylko mało rozmowna ze mnie babka. Więc jeśli jesteś gadułą, to się uzupełnimy;-)

Paula, Kaama tak jak mówicie nie ma sie co wstydzić :-) ja za 2 tyg mam 25 lat ale w moim otoczeniu tez jestem młoda mamą - bo moje kolezanki ani jeszcze myśla o dzieciach i tych sprawach :-) a ja sie ciesze ze jak one będa siedziały w pieluchcach to ja już będe miałą dużą, mądra i sliczną córeczke i dopiero będa mi zazdrościły ooooooo ! :-) ja zawsze chciałam miec szybko dziecko, wyszalałam sie juz i teraz moge zająć sie mamusiowymi sprawami a po drugie kto powiedział ze dziecko to koniec młodości zycia? ja nadal na imprezki chodze i nic a nic mi dziecko w tym nie przeszkadza :-) więc powinnyście sie wrecz chwilić tym co już macie - niech mina zblednie reszcie babek !

na Podlasie mówicie? niech nos ie zastanowie - rowerem wpadne na kawke i wróce tego samego dnai :-D

Tysi To już Cię któraś z Nas przenocuje żebyś nie musiała po nocy pedałować :-D

A w moim otoczeniu właśnie dużo dziewczyn zachodzi w ciążę, z mojej klasy z LO już trzy dzieciate jesteśmy.

Topoleczka zazdroszcze wyjazdu :-) pośmigaj sobie tylko uwazaj zebyś tam nikogo z nasty nie potraktowała w główke :-D ja raczej naleze do osób dużo gadających wiec można pomyłsec o spotkanku hihih :-)
Paula na herbatka brzmi bardzo smacznie - musze tez sie w taką zaopatrzyć :-) mniam mniam - ja tez polecam z Roibos pmarańczowo cynamonowa - bardzo dobra na takie zimne wieczorki :-) no własnie na mniejszych wsiach to jest minus ze potem te stare moherowe babcie wytykają paluchami takie młode mamy - ale wierze ze sie tym nie przejełaś za bardzo :-) ja zaszłam w ciąze na koniec 4 roku studiów i tez miałam pietra co w szkole powiedza i czy dam rade zaliczyć wszystko - ale wszyscy wykładowcy spisali sie na medal - kazdy mi w dupke wchodził i bardzo o mnie dbali :-) nawet nie musiałam chodzić na obowiązkowe cwiczenia bylebym zaliczyła zajęcia :-) i egzaminy tez mi wczesniej terminy porobili - bo sesja była w styczniu a ja rodziłam - wiec juz przed świetami miałam wszystko zaliczone - potem dopiero w marcu wróciłam na uczelnie :-) w czerwcu sie obrniłam takze jak widać dziecko w niczym nie przeszkadza a jeszcze wręcz motywuje ! :-)

A czy ja tez mooge wpasc na tą cherbatkę??

Trochę daleko bede miała ale o tam

A mi komp nawala . Od paru dni sam się wyłącza, takze pewnie zostane odcięta od rzeczywistośći

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry