reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Rox :-):-D:-D:-D i wszystko w temacie :-D

to widze wszystkie tu mniej wiecej oscylujemy w granicach 24-15 no prosze jakie piękne i módziusie z nas mamonki

Rox wiesz Ty co ? ja starsza sie wydaje? to teraz mnie uraziłach phiiii.........

Jestem i ja co byście nie pomyślały że sobie konkurs odpuściłam :-D
Nie było mnie wcześniej bom se kapuśniok gotowała,pierwszy raz zresztą ale spoko nawet dobry wyszedł.:tak:

Co do latek to ja w sierpniu 26 skończę:-),a herbatki tej truskawkowo-śmietankowej też bym z chęcią spróbowała.

Piszecie o tych spotkaniach a ja biedna chyba na odludziu bo kto koło Łodzi z Was bywa?

Zapomniałam wczoraj napisać że byłam z małym na huśtawkach ale mu się podobało,fakt że krótko bo strasznie wiało ale słoneczko świeciło i wyszliśmy bez wózka,Antek spacerował ze mną za rączki ale chyba go girki zabolały bo wołał na rączki.:-D

paula_zg zainspirowałaś mnie wczoraj swoim filmem i proszę siedziałam do 3 rano i swój tworzyłam a dziś oczy na zapałki i druga kawa nie pomaga.Robiłam juz wcześnie sobie takie filmiki ale raczej komuś np.na imieniny dzień taty ale zawsze się zbierałam by zrobić taki o moim szkrabie i jak mnie wzięło to masz do 3 siedziałam a jeszcze nie skończyłam.

Tysiolek co do dydoli to uważam że liczy się jakość nie wielkość.:-D
Rox przepraszam to przez ze mnie pewnie w tej wannie usnęłaś,ale kochana ja zabłądziłam i nie dotarłam,następnym razem se gps-zakupię.:-D:-D:-D

A i babeczki trochę się martwię bo mój maluch od jakiegoś czasu łapię się za gardło tzn.szczypię się za nie i nie raz kaszlę tak jak by coś mu tam przeszkadzało.I nie wiem czy on po prostu się tak nauczył czy cos mu może tam urosło(może 3 migdal?) i go drażni? Myślicie że to możliwe?
Czy on po prostu się tak bawi ale żeby szczypać się w szyję? Mojego Z,siostry syn jak był mały to np. jak oglądał bajkę bawił się swoim siusiorkiem i nie mogli go tego odłuczyć aż sam przestał.

Matko jak ja się rozpisałam ale co tam każdy by chciał maluchem pośmigać...;-):-D

rox no wróciłam ale nie wiem czy się jeszcze łapie bo ja tez z innej kategorii wiekowej:-D:-D:-D a drzewo to u mnie zawsze aktualne i wina też nie brak;-)

reklama
Wlasnie kawusie sobie piję. Obiad ugotowany, pranko pierze pralka a zmywarka myje naczynia. A więc jestem kobitki.
A propos wieku kobitki to konczę 28 latek, Ale ze mnie stara krowa jest.:-)
Paula - sliczna fotka corusi!!!
topoleczka - udanego wypadu w gory!
Tysiolek - jestem godna podziwu i dla Ciebie i dla Rox studia i roczniak!!!! Ja jak sie bronilam bylam w 6 miesiacu ciazy i tez jakos poszlo gladko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry