reklama

Styczniówki 2010 !!

Maksiu przesypia całą noc. Kładziemy się spać około 21 -22, i śpi do 6 rano. Dzisiaj nawet dłużej, bo jeszcze nie wstał.
Do 2 miesiąca życia budził się 1 raz w nocy o drugiej na cycusia.

reklama
mi Amela może 2-3 nocki przespała od urodzenia całe
jak była malusia to budział sie co 2-3 godz na cycucha, potem tak z 4 razy już tylko a teraz to różie, czasem budzi sie tylko raz, czasem 2 - a jak zeby ida albokatar bedzczy to co chwilke :_D
ale ja kłade ją spac około 19.00 i śpi mi do 6.30 , 7.00 rano :-) i jak położe ją pózniej tez tak wstaje wiec nie ma sensu zebym pózniej ją kładła - musze mieć też czas dla siebie przeciez :-)

Witam

U nas podobnie jak u Amelki Tysiolka z tym ze Z nie przespała zadnej nocki.

No i Z przestawiła się na jedną dzremkę . Od 13-14 ma godzinną drzemkę i wtedy do 20 wytrzymuje i śpi do od 20.00 do 7.30

Hej kobietki. Wyrwałam sięz domu bez faceta i w końcu mogę poszperać po necie. Co u Was tak ogólnie?? Jak dzieciaczki? U mnie stara bida. Mały ostatnio chorował ale już jest ok. Jak mi się uda to wstawie jakie zdjęcia.

Hej kobitki
U mnie nie za dobrze:-( J wymiotuje od rana (juz 3 razy), płacze, jest zamulona i ciągle spi nie wiem co jej jest? nie wiem co jej podac, no i co do jedzenka zeby nie opciążyć żołądka?

Edyta, to nieciekawie. Ja bym na Twoim miejscu pojechała z Małą do lekarza. Podobno jak dziecko jest chore, ale ruchliwe, to jest ok, ale jak jest senne i mało kontaktowe, wtedy jest powód do niepokoju. Powiedziała to moja kumpela lekarka, więc jej wierzę:tak:
Podawaj Małej dużo wody-to najważniejsze, żeby się nie odwodniła, a do jedzonka np.suchą bułkę.
I skontaktuj się z lekarzem, bo takie Małe dzieciaczki szybko mogą się odwodnić, a to niebezpieczne.

I do poczytania: http://www.rodzice.pl/male-dziecko/zdrowie/Mamusiu-niedobrze-mi.html
http://ebobas.pl/artykuly/czytaj/56/zdrowie/wymioty

Ostatnia edycja:
Witajcie!
Słomiana wdówka pakuje swojego mężolka na szkolenie. Ksawcio do czwartku będzie głową naszej rodzinki, ale jaja.....:-D
Edyta - Jak się nie polepszy, to Ty kobieto pędz do lekarza, bo różnie to może być! Duzo zdróweczka dla Julci!!!:-)

dałam malej, probiotyki i granulki które lekarka mi przepisała i jest juz dobrze:-), mam ją jeszcze opserwować. Podejzewa rota wirusa .
Dziekuje za doradzenie.

Cześć!
Wszystkim mamom których dzieci smacznie śpia w nocy bez pobudek zazdroszcz, u nas to się zdarza ale nie często.

Gabi zakatarzona na całego:no: Dziś osłuchała ja lekarka bo iało być szczepienie ale mimo tego wszystko ok w płucach to szczepienia nie było. Czekamy też czy nie pokaże się rumień:szok: OBY NIE

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry