reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Aguska jestes pewna ze to 5 - tka? 5 - tki wychodza dopiero po 20 miesiącu zycia - my mamy 4 - ki i są bardzo daleko od dwojek i trójek wiec pewnie to 4 - ki :-)

Właśnie ja też się zastanawiałam u Tymka, bo mamy taką samą sytuację z ząbkiem i chyba Gosia powiedziała to samo, co Tysiolek, więc ja przyjęłam, że to czwórka wychodzi, a nie piątka:tak:U nas też daaaleko od dwójeczki:-)

A poza tym witam wieczorową porą:-)Wpadłam na chwilkę ponadrabiać zaległości, a tu się okazało, że tak mało pisałyście, że może jedną stronkę miałam tu na głównym do doczytania:szok: U nas dziś tak nie wiało na szczęście. Udało mi się wydelegować męża z Tymciem na spacer i wrócili po 20 min:eek: Mój mąż jakiś czas temu się przyznał, że nie bawi go chodzenie z wózkiem na spacer, a dziś wziął Tymka pieszo i też mu się chyba nie podobało:crazy: Ale potem pojechali jeszcze gdzieś autkiem, więc zdążyłam na spokojnie pomyć podłogi:-)No i poleniuchować troszkę też;-)

Tysiolek tak samo mówi się ze dzieciom wychodzą najpierw 4ki a potem 3ki ... u nas było kolejno 1, 2, 3 i 4ki a TERAZ 5ki ... a mamy niespełna 14 miesiecy wiec wiesz różnie to może byc:)))

Właśnie patrzyłam i ona wyszła na samym końcu dziąsła.może to 4 ale tak daleko?dlatego uznałam że to 5 zobaczymy jak reszta zacznie wychodzić
ja też stawiam że to 4 :) wychodzą bardzo daleko ;)

Tysiolek tak samo mówi się ze dzieciom wychodzą najpierw 4ki a potem 3ki ... u nas było kolejno 1, 2, 3 i 4ki a TERAZ 5ki ... a mamy niespełna 14 miesiecy wiec wiesz różnie to może byc:)))
Rox są wyjątki wiadomo u nas też po kolei zęby nie idą bo dwójek D wszystkich nie ma a 4 wyszła

ale coś czuję że ta dwójka niedługo się pojawi :)

a 5 się przebiła ? u nas kiedyś trójka miała niby wyjść pokazywałam wam zdjęcia i jak było te jedynki i trójki widać ze się wybijają tak jedynki wyszły a trójki nie i dziąsło nadal jak było tak jest :) jestem ciekawa jak szybko Boo te 5 tki wyjdą lub jak szybko wyszły( bo nie wiem czy jakaś wyszła ?)od pierwszych objawów że wychodzą ?

byc może to daleka 4 :-)zobaczymy a z drugiej strony małemu wychodzi 3 bo już prawie ją widac ale do przebicia pewnie jeszcze kilka dni poczekamy i widzę że za nią czai sie 4 bo też widac już gulkę i jakos jest ona bliżej niż ten ząbek co wyszedł.trudno stwierdzic ;-)

reklama
Witajcie w niedzielny wieczorek!:-)
My dzisiaj z Ksawusiem spotkalismy sie z mamusiami z regionalnego forum. Super spotkanko, naprawde. Dwa roczniaku w wozeczkach trzymaly sie za raczki podczas jazdy i karmily sie nawzajem. Do czasu! Potem Ksawek zaczal rozrabiac uciekac mi z placu, bic kolegow lopatka i zabierac czapki. Huligan i tyle!
Oj działo sie!!!:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry