Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ksawuś gratuluję ząbka!!! Asienka to teraz my musimy choć Was gonić:-)
Co do ubioru po domu Gabi zawsze rajstopki i body z długim a na to krótka koszulka lub body z krótkim i długa koszulka a na dwór to zależy jaka pogoda ale raczje spodnie i rajstopki bo na spódniczkę jeszcze za zimno
Gabi mi marudzi a spać nie chce cś jej się znowu poprzestawiało i wstaje jeszcze raniej bo o 6, a mnie jakos motwacji do wszystkiego brakuje
Witam w gronie Mamuś wstających z kurami... Mój Tymuś też dziś chwilkę po 6 się obudził. Już był ten cudny czas jakieś może 2 mies.temu, że budził się po 7, a teraz zwykle ok.6:30... Czasem mi da pospać do po 7 i wtedy jest super:-)
My dzisiaj od rana zaliczyliśmy wizytę u pediatry i okazało się, że Mały fatycznie jest uczulony na coś... Musimy kupić emolienty i jakieś jeszcze lekarstwa i za 2 tyg. do kontroli... Cieszę się, że ta alergia daje tylko objawy skórne, a nie bóle brzuszka
I jeszcze pytanko: ile kupek robią Wasze dzieciaczki? Bo wydaje mi się, że Tymek jakieś rekordy bije, bo i 4 dziennie potrafi, choć zwyle są 3
Miłego popołudnia i kawkowania;-)U mnie się raczej bez kawki nie obejdzie, bo szaro dziś u nas i chłodniej niż wczoraj i przedwczoraj...Ale spacer jeszcze zaliczymy po obiadku.
Topoleczka, co do kup to u Gabi przeważnie jest 1 ale bywają 2 a wczoraj były 3 ja sądzę ze to przez zeby bo coś się wykluwa u góry.
To widzę że nasze pociechy wiosnę czuja i wstaja tak wcześnie ale gabrysia juz 3 godzinę śpi odsypia sobie biedna chyba.
A propo ubierania to moj Ksawik w domku zima mial rajstopki oraz spodnie. Mieszkamy w domku i conieco w kupcie chlodno w salonie od garazu i piwnicy. Teraz jak bylo cieplej biegal w cieplejszych rajstopkach. Na dworek ubieramy teraz rajstopki i spodnie, zima cieple rajtki i kombinezonik.
Po ciezkim dniu i nocy. My dzis o 5 wstalismy i jest 4 cwanniaczek. Pozniej suwaczek zmienie!:-) talia - powodzenia, trzymam kciuki za Wasze zabale!!!!:-)
mój Bartek wczoraj zrobił 4 kupki ale też mi sie wydaje że to na zęby.Zwykle robi 2-3 dziennie;-) Asienka gratki dla Ksawcia teraz to wam sie posypią wszystkie:-)
A mój synek bije dziś rekord w spaniu bo śpi już uwaga 3 h gdzie zwykle 2 h to było już długo.(Śpi nadal!)