reklama

Styczniówki 2010 !!

agagsm za obronę będziemy trzymać kciuki. ja też się broniłam, będąc w ciąży z pierwszym dzieckiem. i o mało nie zwymiotowałam na szanowną komisję, jako że pili kawę i jedli ciasto.:baffled:

andzia76 głupią babą się nie przejmuj. trzeba ją zmienić i tyle. szkoda, że zastrzelić nie można:-p
wielka szkoda!!!:-p a ja siedze od rana i rycze przez nią,ale jak se popłacze to będzie mi lżej

reklama
ANDZIA wow ale masz ginekolorzke :wściekła/y:weź poprostu już idź na kolejną wizyte do innego ginekologa masz karte ciąży i to wystarczy bo jak juz się rejestrujesz to twoje karty idą do tego gabinetu na jakiego gina się zarejestrujesz :tak:

Juz jestem z wami po udanym odpoczynku , odezwe sie wieczorkiem bo ´zaraz ide z mala na plac zabaw kryty bo u nas leje a niunia w domku nie wysiedzi , pozdrawiam i dozobaczenia pozniej,

wypiłam podwójną melise, wyżaliłam sie i poryczałam i już mi ciut lepiej:blink:

ja mialam pierwsze usg w srode i dowiedzialam sie tylko ze maluszki rozwijaj sie prawidlo i ze wszystko wyglada dobrze a na wyniki musze czekac nawet do 3 tygodni. staram sie caly czas myslec pozytywnie i odganiac te zle mysli na bok. pojdziesz do innego gina i powie ci wszystko tak jak trzeba a glupia baba sie nie przejmuj niestetyu tak to jest w naszej panstwowej sluzbie zdrowia. 3maj sie cieplutko:blink:

ja mialam pierwsze usg w srode i dowiedzialam sie tylko ze maluszki rozwijaj sie prawidlo i ze wszystko wyglada dobrze a na wyniki musze czekac nawet do 3 tygodni. staram sie caly czas myslec pozytywnie i odganiac te zle mysli na bok. pojdziesz do innego gina i powie ci wszystko tak jak trzeba a glupia baba sie nie przejmuj niestetyu tak to jest w naszej panstwowej sluzbie zdrowia. 3maj sie cieplutko:blink:

kobitki ja wam powiem że naprawde to zależy od ginekologa :tak:powtórze się jeszcze raz że ja w pierwszej ciąży chodziłam na NFZ i do tego samego gina co teraz a był bardzo fajny nie zlewał mnie zawsze starał się pomóc i odpowiadał na każde pytanie tak jak teraz tylko z tym wyjątkiem że np.teraz robi mi więcej usg bo na NFZ jest odliczone refundowanych dlatego mniej:tak:dla mnie jak ginekolog na NFZ zlewa a tylko jest super prywatnie to dla mnie doopa a nie ginekolog:sorry2:

reklama
kobitki ja wam powiem że naprawde to zależy od ginekologa :tak:powtórze się jeszcze raz że ja w pierwszej ciąży chodziłam na NFZ i do tego samego gina co teraz a był bardzo fajny nie zlewał mnie zawsze starał się pomóc i odpowiadał na każde pytanie tak jak teraz tylko z tym wyjątkiem że np.teraz robi mi więcej usg bo na NFZ jest odliczone refundowanych dlatego mniej:tak:dla mnie jak ginekolog na NFZ zlewa a tylko jest super prywatnie to dla mnie doopa a nie ginekolog:sorry2:

masz racje ze to nie zalezy od tego czy Nfz czy prywatny, poprostu wszystko zalezy od lekarza. jeden powie ci wszystko bez pytania i nnego musisz o wszystko pytac. nie ma reguly...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry