Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja miałam dopiero raz:-)a dziewczyny, co jaki czas macie robione badania krwi i moczu?
ja robię co miesiąc w 1 ciąży też robiłam co miesiąca dziewczyny, co jaki czas macie robione badania krwi i moczu?

w karcie ciąży powinien być wpis że byłaś przez 10 tygodniem ciąży ale możesz się zapytać nowego ginekologa czy na koniec ciązy ci wypisze zaświadczenie że chodziłaś też przed 10 tygodniemSłuchajcie dziewczyny, a jak to jest jak się zmienia lekarza prowadzącego z NFZ. Trzeba odebrać od poprzedniego karte? poinformować go? czy poprostu idzie się do innego i już? A jak potem udowodnić przy becikowym, że było się pod opieką lekarska od 10 tyg, skoro ja do drugiego pójde w 12 tc?
bo te zaświadczenia już są i nie wiadomo czy będą od nas je wymagac czy wystarczy karta ciąży 

no jasne, że tak!!!

jutro zdam relacje, jak było. Przez telefon, bardzo sympatyczna babka, zobaczymy jak w rzezczywistości, no i jest ordynatorem w szpitalu, w którym będe rodzić.

Tylko troche kosztuje, ale to nic. Dzidzia najważniejsza.a dziewczyny, co jaki czas macie robione badania krwi i moczu?