• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
A moje malenstwo sie ciagle nie odzywa:-(:-(:-( ostatnio mam troszke stresu przez chorobę Paulinki i cała reszte i mam nadzieje, ze to nie zaszkodziło dzidzi:zawstydzona/y::-(Teraz ja sie bede martwic...

nie martw sie napewno lada dzień się odezwie szkrabek w brzuszku :tak:zobacz jak ja się martwiłam przez kilka dni nie czułam (gdzie wcześniej czułam)to ja wielkiego stresu dostałam :baffled:a u ciebie popuka już niebawem :tak:

MANTEZOWA ty takze poczujesz maluszka już niedługo wiesz możliwe że tak od 18 tc :tak:u nas to druga ciąża dlatego my wyczekujemy nieco szybciej malenstw bo u nas wtedy szybciej jest wyczuć dlatego teraz już piszemy o 'pukanie" malenstw ;-)ale też nie jest powiedziane że musimy szybciej poczuć :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wszystkie Styczniowe Mamy:-)
To moj pierwszy, a w zasadzie drugi wpis na forum (pierwszy znajduje sie w watku "Poznajmy sie") i szczerze mowiac nawet nie za bardzo wiem co napisac.
Moze na poczatek tyle, ze nazywam sie Karolina i tez bede styczniowa mama, zgodnie z planem 21 stycznia.
W dniu dzisiejszym spedzilam kilka ladnych godzin czytajac Wasze wpisy.
Mam nadzieje, ze przyjmiecie do swojego grona.
Pozdrawiam serdecznie :-)

To moj pierwszy, a w zasadzie drugi wpis na forum (pierwszy znajduje sie w watku "Poznajmy sie") i szczerze mowiac nawet nie za bardzo wiem co napisac.
Moze na poczatek tyle, ze nazywam sie Karolina i tez bede styczniowa mama, zgodnie z planem 21 stycznia.

Witamy :-)

Jak na razie bóle nie przeszły i było dziś sporo skurczy, ja wiem, że leki biorę dopiero od wczoraj, ale taki urok martwiącej się mamy:zawstydzona/y: Strasznie się boję, że te tabletki nie pomogą i stracę mojego maluszka:-(

Ja jakiś czas temu poczułam takie stuk puk i na razie cisza, ale wiem, że jest ok, bo byłam wczoraj na USG i widziałam maleństwo.

Smutno mi jak cholera:-( dziś się napłakałam, bo tak bardzo się boję. żeby tylko wszystko dobrze było, żeby donosić do końca tą ciążę. Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej...

A moje malenstwo sie ciagle nie odzywa:-(:-(:-( ostatnio mam troszke stresu przez chorobę Paulinki i cała reszte i mam nadzieje, ze to nie zaszkodziło dzidzi:zawstydzona/y::-(Teraz ja sie bede martwic...

Mam prosbe techniczną: prosze nie piszcie posta pod postem, uzywajcie prosze opcji "edytuj", z góry dziekuje:tak:
Asiowo, mam pytanie techniczne, jak piszę posta z kilkoma cytatami, a potem jeszcze doczytam i chcę kogoś zacytować ale tamten post już jest wysłany, to jak cytować w opcji edytuj? Nie potrafię tego rozgryźć.

Karoli4 witamy:tak::tak::tak: mozesz sie dopisać do listy mamusiek, patlesnand wklei Cie tam pozniej w odpowiednie miejsce:tak:

Gosiu... fajny ten program, aż mi sie przypomniam mój 1 poród, ale mój poród w porowaniu do tych kobiet to lajcik:-p

Aniu... nie martw sie, Twój dzidziol jest silny i na pewno sobie poradzi i w styczniu przytulisz sliczna córeczka lub synusia:tak:

Nikki... w takich ekstremalnych przykładach Ci pomoge;-):-D wtedy napisz post pod postem, a ja jak tylko to zauwaze skleje je do kupy:-pale to tylko 1 wyjatek;-)

reklama
hehe pamietam jak przy pierwszej ciąży martwiłam się że nie czuje kopniaków a był to 20 tc i poszłam szybko do gina zrobił usg i mówi że niedługo powinnam poczuć a maluszek super się ruszał no i tak poszłam sobie do domku czekając na kopniaczki no i patrz na drugi dzień obdarował mnie synek serią kopniaków :-D tak więc może maluszki zauwarzyły że martwimy się co dali znać o sobie :-D

Patrysiu, ja nie czuję jeszcze ruchów, chociaż dziś na usg widziałam malucha, jak kopał:tak::tak: ale już jest spory i chyba powinnam czuć, sama nie wiem...:-(:-(
tzn. niby coś czuję ale to chyba jelita, które mają mniej miejsca, bo macica się powiększa...:-(:-(

Witaj Karolina!! Miło, że do nas dołączyłaś, zrób sobie suwaczek i pisz jak najwięcej!!:tak::tak:

Witamy :-)

Jak na razie bóle nie przeszły i było dziś sporo skurczy, ja wiem, że leki biorę dopiero od wczoraj, ale taki urok martwiącej się mamy:zawstydzona/y: Strasznie się boję, że te tabletki nie pomogą i stracę mojego maluszka:-(

Ja jakiś czas temu poczułam takie stuk puk i na razie cisza, ale wiem, że jest ok, bo byłam wczoraj na USG i widziałam maleństwo.

Smutno mi jak cholera:-( dziś się napłakałam, bo tak bardzo się boję. żeby tylko wszystko dobrze było, żeby donosić do końca tą ciążę. Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej...

Aniu, nawet nie myśl, że coś będzie źle!! Masz się pozytywnie nastawić dla dobra maluszka, bo szczęśliwie donosisz i w styczniu będziesz go tulić, do tego czasu odpoczynek i pozytywne myślenie!!!:tak::tak:

Asiowo, dziękuję, bo czasem kilka stron nadrabiam i coś przeoczę!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry