Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A moje malenstwo sie ciagle nie odzywa:--
-( ostatnio mam troszke stresu przez chorobę Paulinki i cała reszte i mam nadzieje, ze to nie zaszkodziło dzidzi
:-(Teraz ja sie bede martwic...
zobacz jak ja się martwiłam przez kilka dni nie czułam (gdzie wcześniej czułam)to ja wielkiego stresu dostałam
a u ciebie popuka już niebawem 
u nas to druga ciąża dlatego my wyczekujemy nieco szybciej malenstw bo u nas wtedy szybciej jest wyczuć dlatego teraz już piszemy o 'pukanie" malenstw ;-)ale też nie jest powiedziane że musimy szybciej poczuć 

Już się zapoznałam i bede stosować opcję edytuj2 prośba techniczna:-)
prosze kochane styczniówki do zajrzenia w nasz regulamin i zapoznania sie z nim:-)dziekuje
Regulamin Styczniówek 2010- instrukcje

Witam wszystkie Styczniowe Mamy:-)
To moj pierwszy, a w zasadzie drugi wpis na forum (pierwszy znajduje sie w watku "Poznajmy sie") i szczerze mowiac nawet nie za bardzo wiem co napisac.
Moze na poczatek tyle, ze nazywam sie Karolina i tez bede styczniowa mama, zgodnie z planem 21 stycznia.
W dniu dzisiejszym spedzilam kilka ladnych godzin czytajac Wasze wpisy.
Mam nadzieje, ze przyjmiecie do swojego grona.
Pozdrawiam serdecznie :-)
Strasznie się boję, że te tabletki nie pomogą i stracę mojego maluszka:-(Asiowo, mam pytanie techniczne, jak piszę posta z kilkoma cytatami, a potem jeszcze doczytam i chcę kogoś zacytować ale tamten post już jest wysłany, to jak cytować w opcji edytuj? Nie potrafię tego rozgryźć.A moje malenstwo sie ciagle nie odzywa:--
-( ostatnio mam troszke stresu przez chorobę Paulinki i cała reszte i mam nadzieje, ze to nie zaszkodziło dzidzi
:-(Teraz ja sie bede martwic...
Mam prosbe techniczną: prosze nie piszcie posta pod postem, uzywajcie prosze opcji "edytuj", z góry dziekuje![]()

mozesz sie dopisać do listy mamusiek, patlesnand wklei Cie tam pozniej w odpowiednie miejsce

wtedy napisz post pod postem, a ja jak tylko to zauwaze skleje je do kupy
ale to tylko 1 wyjatek;-)hehe pamietam jak przy pierwszej ciąży martwiłam się że nie czuje kopniaków a był to 20 tc i poszłam szybko do gina zrobił usg i mówi że niedługo powinnam poczuć a maluszek super się ruszał no i tak poszłam sobie do domku czekając na kopniaczki no i patrz na drugi dzień obdarował mnie synek serią kopniakówtak więc może maluszki zauwarzyły że martwimy się co dali znać o sobie
![]()

ale już jest spory i chyba powinnam czuć, sama nie wiem...:-Witam wszystkie Styczniowe Mamy:-)
To moj pierwszy, a w zasadzie drugi wpis na forum (pierwszy znajduje sie w watku "Poznajmy sie") i szczerze mowiac nawet nie za bardzo wiem co napisac.
Moze na poczatek tyle, ze nazywam sie Karolina i tez bede styczniowa mama, zgodnie z planem 21 stycznia.
W dniu dzisiejszym spedzilam kilka ladnych godzin czytajac Wasze wpisy.
Mam nadzieje, ze przyjmiecie do swojego grona.
Pozdrawiam serdecznie :-)

Witamy :-)
Jak na razie bóle nie przeszły i było dziś sporo skurczy, ja wiem, że leki biorę dopiero od wczoraj, ale taki urok martwiącej się mamyStrasznie się boję, że te tabletki nie pomogą i stracę mojego maluszka:-(
Ja jakiś czas temu poczułam takie stuk puk i na razie cisza, ale wiem, że jest ok, bo byłam wczoraj na USG i widziałam maleństwo.
Smutno mi jak cholera:-( dziś się napłakałam, bo tak bardzo się boję. żeby tylko wszystko dobrze było, żeby donosić do końca tą ciążę. Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej...