• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
a jak tam wasze brzuszki?. bo ja do tej pory schudlam 3 kilo, ale od poczatku tego tygodnia z dnia na dzien widze ze brzuszek nabiera coraz wiekszych rozmiarow. boje sie ze przy blizniakach moge stac sie nie tyle duza co ogromna no i rozstepow sie boje ale od poczotku smaruje brzuszek masciami, miejmy nadzieje ze nie bedziemy musialy sie turlac:-p

Bardzo dziekuje za mile przyjecie:-))

:-):-) to Twoja pierwsza dzidzia?

a jak tam wasze brzuszki?. bo ja do tej pory schudlam 3 kilo, ale od poczatku tego tygodnia z dnia na dzien widze ze brzuszek nabiera coraz wiekszych rozmiarow. boje sie ze przy blizniakach moge stac sie nie tyle duza co ogromna no i rozstepow sie boje ale od poczotku smaruje brzuszek masciami, miejmy nadzieje ze nie bedziemy musialy sie turlac:-p

Monia, wklej sobie suwaczek do podpisu, bo się ciągle cytuje! Ja brzuszek już mam taki, że wszyscy już wiedzą o ciąży, bo widać od razu, a rozstępy to w 9 miesiącu mi się pojawiły, chociaż się smarowałam, ale ja mam genetycznie po mamie i babci te rozstępy i chyba żaden krem nie pomoże, znam dziewczyny, które się niczym nie smarowały i rozstępów nie mają.:tak::tak:

Witam wszystkie Styczniowe Mamy:-)
To moj pierwszy, a w zasadzie drugi wpis na forum (pierwszy znajduje sie w watku "Poznajmy sie") i szczerze mowiac nawet nie za bardzo wiem co napisac.
Moze na poczatek tyle, ze nazywam sie Karolina i tez bede styczniowa mama, zgodnie z planem 21 stycznia.
W dniu dzisiejszym spedzilam kilka ladnych godzin czytajac Wasze wpisy.
Mam nadzieje, ze przyjmiecie do swojego grona.
Pozdrawiam serdecznie :-)
Witam nową styczniówkę:-)
Co do badań, to ja dopiero raz miałam badanie krwi i 2razy badanie moczu, w przyszłym tyg idę na wizytę do lekarza ogólnego, więc zapewne znowu będę miała badanie moczu i pomaca mnie bo brzucholu i posłucha serducha i tyla (piękna śląska gwara:-D)
Mi znowu jakiś ból wlazł w tyłek auuuuu:zawstydzona/y:
Do jutra babeczki:tak:

Witam nową styczniówkę:-)
Co do badań, to ja dopiero raz miałam badanie krwi i 2razy badanie moczu, w przyszłym tyg idę na wizytę do lekarza ogólnego, więc zapewne znowu będę miała badanie moczu i pomaca mnie bo brzucholu i posłucha serducha i tyla (piękna śląska gwara:-D)
Mi znowu jakiś ból wlazł w tyłek auuuuu:zawstydzona/y:
Do jutra babeczki:tak:
Witam, a usg kiedy masz?

Dziewczyny, wiecie, kiedy zaczyna się 5 miesiąc ciąży i kiedy okienko na suwaczku przeskakuje??

reklama
Będę zapewne u mojej mamy w Katowicach, osiedle niedaleko Silesii i trochę w moim mieszkaniu w Ligocie, już się nie mogę doczekać:tak:
Ja tutaj mieszkam na wsi i na prawdę brakuje mi miasta:zawstydzona/y: Ty Nikki z Sosnowca, więc niedaleko:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry