Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Bardzo dziekuje za mile przyjecie:-))
a jak tam wasze brzuszki?. bo ja do tej pory schudlam 3 kilo, ale od poczatku tego tygodnia z dnia na dzien widze ze brzuszek nabiera coraz wiekszych rozmiarow. boje sie ze przy blizniakach moge stac sie nie tyle duza co ogromna no i rozstepow sie boje ale od poczotku smaruje brzuszek masciami, miejmy nadzieje ze nie bedziemy musialy sie turlac![]()

Witam Jolu, a gdzie się podziewałaś??Dobrywieczor
Troche mnie nie bylo i przyznam sie ze nie dalam rady nadrobic wszystkiego. Ale wpadlam sie przywitac i zameldowac ze zyje jaklby ktos pytal![]()
Witam nową styczniówkę:-)Witam wszystkie Styczniowe Mamy:-)
To moj pierwszy, a w zasadzie drugi wpis na forum (pierwszy znajduje sie w watku "Poznajmy sie") i szczerze mowiac nawet nie za bardzo wiem co napisac.
Moze na poczatek tyle, ze nazywam sie Karolina i tez bede styczniowa mama, zgodnie z planem 21 stycznia.
W dniu dzisiejszym spedzilam kilka ladnych godzin czytajac Wasze wpisy.
Mam nadzieje, ze przyjmiecie do swojego grona.
Pozdrawiam serdecznie :-)
)

Witam, a usg kiedy masz?Witam nową styczniówkę:-)
Co do badań, to ja dopiero raz miałam badanie krwi i 2razy badanie moczu, w przyszłym tyg idę na wizytę do lekarza ogólnego, więc zapewne znowu będę miała badanie moczu i pomaca mnie bo brzucholu i posłucha serducha i tyla (piękna śląska gwara)
Mi znowu jakiś ból wlazł w tyłek auuuuu
Do jutra babeczki![]()
Miałam w 9tyg i za 10 dni będę w Pl to planuję zrobić4d, bo tutaj na pewno wiecej mi nie zrobiąWitam, a usg kiedy masz?
Dziewczyny, wiecie, kiedy zaczyna się 5 miesiąc ciąży i kiedy okienko na suwaczku przeskakuje??

To na tm 4D dokładnie malucha pooglądasz i płeć na pewno poznasz!! A gdzie w PL mieszkasz?Miałam w 9tyg i za 10 dni będę w Pl to planuję zrobić4d, bo tutaj na pewno wiecej mi nie zrobią![]()