mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Witam z rana wszystkie stycznióweczki
U mnie zapowiada sie kolejny upalny dzień a my z M wybieramy się dzisiaj na zakupy bo muszę zacząć rozszerzać moją garderobę o ubrania ciążowe:-) narazie mieszczę się jeszcze w prawie wszystkie moje spodne ale pod wieczór kiedy mój brzuch robi sie większy to tylko dreski mi pozostają. Może kupię coś dla dzidzi bo pewnie nie bedę mogła się oprzeć
U mnie zapowiada sie kolejny upalny dzień a my z M wybieramy się dzisiaj na zakupy bo muszę zacząć rozszerzać moją garderobę o ubrania ciążowe:-) narazie mieszczę się jeszcze w prawie wszystkie moje spodne ale pod wieczór kiedy mój brzuch robi sie większy to tylko dreski mi pozostają. Może kupię coś dla dzidzi bo pewnie nie bedę mogła się oprzeć

Sochacka słyszałam, że jest fajowa, ale też od kogoś trzeciego, a poza tym ordynator no nie, nie wiem jak to jest na prawdę później czy podczas porodu na prawdę piguły "bardziej koło Ciebie chodzą", bo jesteś pacjentką ordynatora
mi ktoś polecił Malkiewicza, ale on wygrał bo z pracy mam do niego 5 min, a z domu 10 min :-)
i wiem, że jeszcze w sumie wcześnie na ruchy i trzeba cierpliwie czekać

i trzeba mieć tyyyyyyle cierpliwości żeby chociaż literek uzbierać
Strasznie się boję, że te tabletki nie pomogą i stracę mojego maluszka:-(