reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Ja teraz do gina chodze co 3 tygodnie,wczesniej co dwa bo mialam ciaze zagrozona.
Płec powiedział mi gin w 12 tyg,sama byłam w szoku ale powiedział ze pod kazdym kontem widzi chłopca:-Ddał 99% pewnosci i mysle ze nigdy nie ma 100%.
Co do szkoły rodzenia to ja nie chodzilam bo nie widzialam takiej potrzeby i swietnie sobie dawałam rade.Teraz tez sie nie wybieram,wole te pieniadze przeznaczyc na cos innego.

SYLWIA100 w takim razie bedziemy sie chyba widziały:-)ale patrzac na twoje zdjecie na suwaczku to cie skądś kojarzysz.Moze my juz sie widziałysmy?

z tego co się orietnuje to szkoły rodzenie są chyba w ramach NFZ czy sie myle?

kruszynka0988 - ja juz od prawie tygodnia mam wrazenie ze czuje ruchy maluszka:) tylko nie jestem pewna czy to napewno to... tak jakby mi sie w zoladku przelewalo ale odczuwam to zdecydowanie nizej niz znajduje sie zoladek...

anulka!!! - w naszym przypadku to juz chyba ostatnie wycieczki do toalety ;) przewaznie teraz dolegliwosci ciazowe typu mdlosci czy nudnosci powinny sie konczyc... chociaz mam znajoma ktora wymiotowala do 7 miesiaca;/ nameczyla sie biedaczka... u mnie juz nie jest tak tragicznie jak na poczatku (jak zaczynalam wymiotowac to konczylam po tygodniu;P) ale nadal zdarza mi sie od razu po przebudzeniu biec do toalety... Teraz np od 3 dni znow troszke gorzej sie czuje...

co do mdłości to w 1 ciązy wymiotowałam do końca i nawet przy porodzie co skurcz to pawik :baffled:

a teraz to 1 raz wczoraj co zwymiotowałam jedzonkiem po umyciu zębów w południe:baffled:

WITAM:-)

Witam nowe mamusie i GRATULACJE:-)
AGATKA gratuluje córeczki:-)

A moja dzidzia od wczoraj mocniej puka do mamusi:-D

co do mdłości to w 1 ciązy wymiotowałam do końca i nawet przy porodzie co skurcz to pawik :baffled:

a teraz to 1 raz wczoraj co zwymiotowałam jedzonkiem po umyciu zębów w południe:baffled:

To tak jak moja. Opowiadala mi, ze wymiotowala cala ciaze jak mnie nosila i jeszcze przed samym porodem poszla zwymiotowac, nastepnie przeszla na sale i urodzila:tak:

Jesli chozi o mycie zebow, to miedzy innymi dlatego ograniczylam ich mycie i w dzien nie myje, bo nie jestem w stanie. Mimo, ze nie wymiotowalam w ogole. Niestety mialam i mam ciagle mdlosci, a pasta do zebow to moje przeklenstwo. Okazuje sie, ze nawet ta dla dzieci:no:

nie straszcie mnie juz myslalam ze mam nudnosci juz za soba a to sie okazuje ze moze dopiero wszystko przede mna :errr:

no ale badzmy dobrej mysli... czego sie nie robi dla naszych maluszkow :)

WITAM:-)

Witam nowe mamusie i GRATULACJE:-)
AGATKA gratuluje córeczki:-)

A moja dzidzia od wczoraj mocniej puka do mamusi:-D

ale masz super!!! a ja dalej nic nie czuje:-(:-(:-( kurde zaczynam sie martwić.

Agagucha ja tez ciagle wymitouję coprawda nie codzienie juz ale raz na kilka dni mi sie zdarzy...dzis byl ten szczęsliwy dzień;-)

reklama
anulka!!! - w naszym przypadku to juz chyba ostatnie wycieczki do toalety ;) przewaznie teraz dolegliwosci ciazowe typu mdlosci czy nudnosci powinny sie konczyc... chociaz mam znajoma ktora wymiotowala do 7 miesiaca;/ nameczyla sie biedaczka... u mnie juz nie jest tak tragicznie jak na poczatku (jak zaczynalam wymiotowac to konczylam po tygodniu;P) ale nadal zdarza mi sie od razu po przebudzeniu biec do toalety... Teraz np od 3 dni znow troszke gorzej sie czuje...

no mam nadzieje:-) w sumie juz ok tyg nie musialam puszczac pawika, wiec ten raz jakos przezyje! chociaz od razu jakos dziwnie mi sie zrobilo i we lbie mi sie kreci.zjadlam zdrowy obiadek teraz to moze bedzie mi lepiej.
no a najgorsze jest mycie zabkow..od razu mnie rzuca jak nie wiem i mam ochote szybko skonczyc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry