reklama

Styczniówki 2010 !!

ASIOWO tak mi przykro:-(co do dzidzi w brzuszku nie martw się ja także raz czuje a raz nie:tak:a co do Paulinki ach biedna córcia może to faktycznie jakaś infekcja:sorry2:a wymiotuje bo tak miał mój synek biegunka gorączka i wymioty i to była grypa żoładkowa i było to okropne i wiem jak to jest patrzeć na takie dziecko równe 3 doby tak miał dopiero w 4 coś się czuł bardziej na siłach ale nie powiem już byliśmy gotowi jechać na pogotowie ale właśnie zauważyliśmy małą poprawe i wtedy już było tylko lepiej:sorry2:zdrowka dla córci:tak:

reklama
Patrysiu... nie wymiotuje:zawstydzona/y: wyglada tak jakby biegunka była wynikiem tej goraczki:-(dobrze, ze mi chociaz pije to sie nie odwodni...
Jutro zrobimy badania i bedziemy szukac jakiegos prywatnego pediatre... :-( choroba dziecka to najwiekszy koszmar:-(

Witam kobietki :-)

wczoraj wieczorem poruszałyście takie smutne tematy... :-( nie będę nic na ten temat pisać, bo praktycznie wszystko napisałyście, co mogłabym w tej kwestii powiedzieć. W niedzielę i wczoraj coś mocniej brzuszek mnie bolał, dziś jak na razie jest ok.

Pozdrawiam kobietki :-)

Patrysiu... nie wymiotuje:zawstydzona/y: wyglada tak jakby biegunka była wynikiem tej goraczki:-(dobrze, ze mi chociaz pije to sie nie odwodni...
Jutro zrobimy badania i bedziemy szukac jakiegos prywatnego pediatre... :-( choroba dziecka to najwiekszy koszmar:-(

duzo zdrówka oby było to tylko przez ząbki:tak:

witam

Ja tez przepraszam, ze was zaniedbuje, ale pewnie przez najblizszy czas tak bedzie:-( P. w robocie ciagle albo w 1 albo w 2... a jak ma tylko chwile jedzie na remont:zawstydzona/y:a ja juz chodze jak zombi:-(

Paulinka znów od niedzieli ma goraczke:-( wczoraj biegunka doszła, mała sie wylewa z rąk znów:-( Bylam dzis u lekarza to ta zołza stwierdziła, ze to pewnie przez ząbki:wściekła/y: Ale mi to spokoju nie daje, bo mała sie strasznie meczy. Dzis kupie ten woreczek i jutro siuski zawioze na badania, bo to moze cos z drogami moczowymi byc... , ale lekarka oczywiscie nic takiego nie stwierdziła:zawstydzona/y:
Jeszcze od ostatniego usg dzidzia w ogole sie nie rusza:-(a juz tak wyraznie je czułam... :-( Co ja z tymi moimi dzieciaczkami mam:zawstydzona/y: Paulinka do roczku w ogole chora nie była, a teraz w przeciagu 2 tygodni 2 raz goraczka i biegunka:-(:-(:-(

3majcie sie mamuski!
biedna coreczka wiem co to jest my to niestety mamy czesto a zwykle jak jeden z nas mam grype to i drugi tez czyli zawsze mamy razem ja i moj synek :-(
a nie wiesz skad ta goraczka...:confused::confused::confused:

zdrowka zycze :tak::tak:

ja dziewczyny spadam bo musze isc umyc glowe a zaraz trza wychodzic wiec trzymajcie kciuki :tak::tak::tak:

:-DCześć Kochane,
usiadłam tu dziś już o 8 i dopiero skończyłam czytać wczorajsze wpisy:szok:tyyyle tego było że aż miło (miło, że nadrobiono wpisy po niedzieli:-))

Wczoraj niestety nie dostałam się do komputera bo mój M chyba zachorował na te literaki w necie i grał nawet w łóźku!:confused2: i zasnęłam "bez przytulania":cool2:

póki pamiętam...
cześć dziewczyny :)
Ranyśku ja bym chciała już poczuć dzieciaczka!!

Ivi cierpliwości ja jestem teraz w 16tc chociaż mi coś suwaczek przekłamuje i juz od czterech dni czuję dzieciaczka takie łaskotanie ale coraz wyraźniejsze ty też niedługo poczujesz i na pewno z niczym innym tego nie pomylisz:-D w końcu nasze dzidzie to już nie małe fasolki:-D:-D:-D

Jednak aby nie było tak kolorowo mój chłop wziął się za czytanie gazet dla przyszłych mam i łazi za mną cały czas z całą serią dobrych rad. Nawet mi mówi jak mam spać

Morka dziewczyno jak ja Ci chłopa zazdroszczę!!!! mój M jedynie mi zakupy nosi hehe i w kościele pomógł mi wstać z klęczek bo mi jakoś tak ciężko było to mnie wzruszył ale tak cisza...

Wczoraj byłam na zakupach i oczywiście nie mogłam się powstrzymać są takie piekne rzeczy dla dzidziolków że masakra no i teraz zaczynają się przeceny naprawdę dobre jakościowo ciuszki nawet po 10zł z 30!! oczywiście że kupiłam;)
No a poza tym to myślę, zę warto się teraz rozejrzeć za tymi letnimi ciuszkami bo nasze maluszki latem będą już półroczne i można im coś teraz fajnego taniej chwycić:-D jak zapytałam ekspedientkę to mówiła, że wtedy tak kupować na 68-74 rozmiar co sądzicie?

oj jak macie fox life to teraz leci serial "poślubione armii" i oni tam maja taaaaki piękny pokoik dla niemowlaczka masakra ach te filmy amerykańskie...;)

Może to rota wirus?

Moja to miała jakieś pół roku temu - objawy były takie same

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry