P
patrysia*
Gość
ASIOWO tak mi przykro:-(co do dzidzi w brzuszku nie martw się ja także raz czuje a raz nie
a co do Paulinki ach biedna córcia może to faktycznie jakaś infekcja
a wymiotuje bo tak miał mój synek biegunka gorączka i wymioty i to była grypa żoładkowa i było to okropne i wiem jak to jest patrzeć na takie dziecko równe 3 doby tak miał dopiero w 4 coś się czuł bardziej na siłach ale nie powiem już byliśmy gotowi jechać na pogotowie ale właśnie zauważyliśmy małą poprawe i wtedy już było tylko lepiej
zdrowka dla córci
a co do Paulinki ach biedna córcia może to faktycznie jakaś infekcja
a wymiotuje bo tak miał mój synek biegunka gorączka i wymioty i to była grypa żoładkowa i było to okropne i wiem jak to jest patrzeć na takie dziecko równe 3 doby tak miał dopiero w 4 coś się czuł bardziej na siłach ale nie powiem już byliśmy gotowi jechać na pogotowie ale właśnie zauważyliśmy małą poprawe i wtedy już było tylko lepiej
zdrowka dla córci
wyglada tak jakby biegunka była wynikiem tej goraczki:-(dobrze, ze mi chociaz pije to sie nie odwodni...
Ale mi to spokoju nie daje, bo mała sie strasznie meczy. Dzis kupie ten woreczek i jutro siuski zawioze na badania, bo to moze cos z drogami moczowymi byc... , ale lekarka oczywiscie nic takiego nie stwierdziła
Cześć Kochane,
tyyyle tego było że aż miło (miło, że nadrobiono wpisy po niedzieli:-))
i zasnęłam "bez przytulania"