reklama

Styczniówki 2010 !!

Asiowo trzymam kciuki będzie dobrze zrobisz badania a prywatny pediatra to też dobre rozwiązanie zobaczysz:tak:

a właśnie, dziewczyny, wczoraj byłam w końcu u tego ortopedy, żeby mi powiedział co z moimi stawami przy porodzie sn..

żeby było lepiej poszłam do samego ordynatora chirurgii ortopedii i powiedział żeby sie nie martwic bedzie dobrze i moge rodzic naturalnie bez obaw:-D:-D:-D:-D tyle sie wczoraj naczytałam o cc i sn że masakra i w sumie to sie ciesze że sn:-D:-D

popsułam klawiature buuu:zawstydzona/y: co mam zrobic help polskie znaki óśżłą mam zamiast nawiasów i kropek, z zamiast y, :-(

reklama
Ja dzisiaj o nieludzkiej porze wstałam bo trzeba bylo na badania isc:tak:jutro wyniki az strach odbierac:tak:mnie tez sie tak robi z klawiatura i wciskam shift równoczesnie z ctrl i sie naprawia.Pozostawie bez komentarza rodzenie dzieci dla becikowego:no:Choc mój maz jest z wielodzietnej rodziny-ma 8 rodzenstwa to nie ma tam zadnej patologii:tak:super sa święta jak wszyscy sie u tesciowej zjeżdzają,ale gotowania jak dla wojska:-)ja w czwartek na wizyte:tak:mam nadzieje ,ze wsio ok:tak:

Witam:-)
Kurcze za dlugo spalam, wstaje a wy juz tyle popisalyscie ze musialam przez pol godziny nadrobic:tak: co do plam to ja bylam w niedziele nad morzem, opalilam sie ale nic mi nie wyszlo wiec mam nadzieje ze nie mam sklonnosci. mialam na stroj zalozona tunike taka cieniutka zeby brzuszka nie opalac ale i tak duzo w cieniu pod parasolem siedzialam a i tak sie opalilam:-)
dzisiaj idziemy do pana doktora i mam nadzieje ze zajrzy do moich dzieciaczkow:tak:bo niby tylko po zwolnienie idziemy.

DORCIA ja wychodze z np.Firefoksa i wchodze spowrotem i samo sie naprawia.

ASIOWO moja corcia tez czesto miala biegunki,pierwzse co jej podawalam to Lakcid,pediatra zazwyczaj przepisywala taki zółty syropek antybiotykowy i przechodzilo.Mam nadzieje ze nie bedzie to długo trwalo i szybko przejdzie,smutno jest matce jak jej dziecko jest chore,taka bezradna jest:-(zdrowka zycze córuni;-)

SYLWIA100 napewno jest ok;-)ja tez mam takie glupie mysli ze moze byc cos nie tak szczególnie teraz jak kilka dni temu poczulam swojego maluszka a teraz nic nie czuje:-(no ale mam nadzieje ze wyjdziemy w czwartek z bananem na ustach:-)

Witam:-)
Kurcze za dlugo spalam, wstaje a wy juz tyle popisalyscie ze musialam przez pol godziny nadrobic:tak: co do plam to ja bylam w niedziele nad morzem, opalilam sie ale nic mi nie wyszlo wiec mam nadzieje ze nie mam sklonnosci. mialam na stroj zalozona tunike taka cieniutka zeby brzuszka nie opalac ale i tak duzo w cieniu pod parasolem siedzialam a i tak sie opalilam:-)
dzisiaj idziemy do pana doktora i mam nadzieje ze zajrzy do moich dzieciaczkow:tak:bo niby tylko po zwolnienie idziemy.
Trzymam kciuki za wizyte:tak:

Diewczyny, jesli chodzi o plamy to tutaj raczej nie ma reguly, czy ktos ma tendencje do nich czy nie.
Plamy wychodza przez hormony pod wplywem slonca. U nas hormony buzuja, wiec lepiej zachowac ostroznosc i nie ryzykowac, zeby potem sie z tymi plamami nie bujac, a sa bardzo ciezkie do usuniecia.

a ja mysle ze jesli ktos ma skłonności to i tak bedzie miał zeby nawet całą ciąże siedział w domku...moja mam przy drugiej ciąży dostała takiego odbarwienia na szyji i zostało jej już do dzisiaj wiec pewnie i na całe życie...cóż puder sie kłania i wtedy nie widac.

Kobitki znalazłam cos takiego w internecie:-) o wysokości dna macicy
w końcu 16. tygodnia: 1-2 palce nad spojeniem łonowym,
w końcu 20. tygodnia: 2-3 palce poniżej pępka,
w końcu 24. tygodnia: na wysokości pępka,
w końcu 28. tygodnia: 2-3 palce powyżej pępka,

i sie zdziwiłam bo mi sie wydaje ze mi sie macica kończy zaraz pod pępkiem jak dotykam ale może to ja jelita naciskam i tak czuje ucisk?? u was się to zgadza?? lekarz już wam badał wysokośc dna macicy??

reklama
Sklonnosci sklonnosciami, zgadzam sie. Ja mam, wiec wole dmuchac na gorace.

Jednak to nie zmienia faktu, ze w ciazy w organizmie zachodza mega zmiany hormonalne i nigdy nic nie wiadomo.
A tym co w ciazy moga sie opalac to tylko pozazdroscic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry