kochana to ja ci gratuluje odwagi

my z M także wchodziliśmy w kolejki ale co za tym idzie z byka spojrzenie i gadanie no ja już zakupy mam wystawione i bla bla bla ... co szkoda gadki

wolimy już w miare poszukać mniejszej kolejki i stać co tez ogólnie bywa że ja ide sobie usiąść a M w kolejce czeka

bo raz to spotkała nie miła sytuacja ja w 9 miesiącu ciaży co stoje w kolejce i już nie mogłam a nie mogliśmy byc pierwsi bo 3 kobitki także w ciaży stały co musiałam usiąść no i czekam ale krzyż i tak bolał bo swoje zrobiły zakupy a te ławki to nie to co kanapa

no i M patrzy i wpuścił jedną w ciąży bo tez była tak hmm 8-9 miesiąc i stała z styłu babka mówi co za facet nie wpuści kobiete w ciąży(niezwracając uwagi że co przed chwilą wpuścił jedną babke)a M się wkurzył i powiedział że przepuścił już jedną i 2 stoją jeszcze przed nim a moja żona także czeka na mnie co jest w 9 miesiącu

wszystkie się spojrzały i jak zobaczyły że czekam z wielkim brzuchem to się ani jedna nie odezwała i cisza zrobiła

dlatego juz nie chcemy takich scen co wolimy się nie pchać pomimo że i tak gadają swoje

skąd tyle kasy ja byłam happy jak my dostaliśmy 1000 zł.i jeszcze udało się dostać drugie 1000zł(mój M troszku pokombinował i się udało)co kurka ja tez chce aż tyle ale nigdzie nie słyszałam że aż tyle się dostaje