reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziendobry , widze , ze jestem dzisiaj pierwsza. Wcoraj bardzo smutne tematy wieczorkiem zaczelyscie nie bede go ciagnela bo wydaje mi sie , ze juz wszystko powiedzialyscie na ten temat. Ja ide zrobic sobie kawke , bo trzeba sie obudzic a za godz przyjezdza moja tesciowa i trzeba ja odwiezc na lotnisko jedzie dzisiaj na urlop , jak ja jej zazdroszcze mam dosc siedzenia tutaj , ale my pojedziemy gdzies w pazdzierniku.

reklama
kochana to ja ci gratuluje odwagi:tak:my z M także wchodziliśmy w kolejki ale co za tym idzie z byka spojrzenie i gadanie no ja już zakupy mam wystawione i bla bla bla ... co szkoda gadki:sorry2:wolimy już w miare poszukać mniejszej kolejki i stać co tez ogólnie bywa że ja ide sobie usiąść a M w kolejce czeka:sorry2:bo raz to spotkała nie miła sytuacja ja w 9 miesiącu ciaży co stoje w kolejce i już nie mogłam a nie mogliśmy byc pierwsi bo 3 kobitki także w ciaży stały co musiałam usiąść no i czekam ale krzyż i tak bolał bo swoje zrobiły zakupy a te ławki to nie to co kanapa:-pno i M patrzy i wpuścił jedną w ciąży bo tez była tak hmm 8-9 miesiąc i stała z styłu babka mówi co za facet nie wpuści kobiete w ciąży(niezwracając uwagi że co przed chwilą wpuścił jedną babke)a M się wkurzył i powiedział że przepuścił już jedną i 2 stoją jeszcze przed nim a moja żona także czeka na mnie co jest w 9 miesiącu:zawstydzona/y:wszystkie się spojrzały i jak zobaczyły że czekam z wielkim brzuchem to się ani jedna nie odezwała i cisza zrobiła:zawstydzona/y:dlatego juz nie chcemy takich scen co wolimy się nie pchać pomimo że i tak gadają swoje:sorry2:

:szok::szok::szok:skąd tyle kasy ja byłam happy jak my dostaliśmy 1000 zł.i jeszcze udało się dostać drugie 1000zł(mój M troszku pokombinował i się udało)co kurka ja tez chce aż tyle ale nigdzie nie słyszałam że aż tyle się dostaje:szok:

U nas w bydgoszczy jest tak
1000zl-za urodzenie
1000zł-dla ubogich tzn dochod na osobe nie moze byc wiekszy niz503zł/osobe
1000zł-tzw gminne od prezydenta miasta bydgoszczy

Ja rowniez sie witam:-)
Jestem dzis druga.
Spalam dzis jak zarznieta Polozylam sie chyba przed 22 i padlam. W nocy bylo burzysko, ze az strach, padalo chyba cala noc. A dzis jest chlodno:tak::tak::tak: I bedzie 25 stopni i tak sie z tego ciesze, jak dziecko.
Pojemniczka na mocz wczoraj tez nie kupilam, bo zapomnialam. Od razu po pracy wazniejsze bylo dla pojechanie na lody, niz do apteki:-D Zjadlam pol litra lodow. Chyba byly najlepsze jakie jadlam do tej por w zyciu:tak::tak::tak::tak:

Zycze milego dzionka:cool2:

ja słyszałam właśnie 2 wersje i to co piszesz i to że dotyczy tych co urodzą po 01-11-2009:confused: już sama nie wiem jak to jest ale pewnie jak się ktoś uprze to będzie chciał to zaświadczenie najwyżej jak będę potrzebować to mi gin wypisze:sorry2:

ja rozmawialam z babka z urzedu miasta to wychodzi na to ze te co urodzą po 1listopada 2009 tak twierdzila

Cześć dziewczyny :-)

Ale za wami ciężko nadążyć przez cały weekend:-D Ja mam internet tylko w pracy i dlatego nie mogę być z wami na bierząco:wściekła/y: Dla mnie weekend był cudowny, bo w piątek grill, w sobotę dwa grille a w niedzielę pojechaliśmy sobie nad wodę i tak jak zawsze mogłabym leżeć plackiem na słoneczku, tak tym razem musiałam trochę pod parasolem bo słabo mi się robiło. Zresztą dzisiaj w pracy cały dzień jestem jakaś słaba i co chwilkę muszę iść do okna:-( chyba musi być niskie ciśnienie, a ja jestem w dodatku niskociśnieniowiec:tak:

Chciałam jeszcze napisać , że mój M też jest bliźniakiem i nie mogę wogóle na niego narzekać (tym bardziej teraz jak noszę jego upragnionego synka), ale i przed ślubem był zawsze kochany i pomaga mi we wszystkim co może. Ciekawa jestem czy spełni się później w roli taty:-D

Ok ja zaraz zmykam do domciu, więc napiszę do was dopiero jutro:wściekła/y:
Buziaki papa

ja mam synka bliźniaka-to prawdziwy cud i skarb mądre bezproblemowe dziecko,uczynne grzeczne pomocne:cool2:

Witam :-)
Za oknami pochmurno dziś zupełnie, niebo zaciągnięte chmurami. Dziś muszę zacząć się organizować w walizce, ponieważ już czwartek niedługo i wyjazd.

Miłego dnia :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry