Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
bo całe 100 pound sobie zycza

A jak fasolki zaczynaja was meczyc czy jeszcze nie ?
A ja nie wiem kiedy pójdę,ale poczekam jeszcze z dwa,trzy tyg. jesli wszystko będzie w porządku.Jutro będę robiła jeszcze jeden test,zeby sie jeszcze upewnic![]()
a na badania hmm nie za późno 3 tygodnie bo wiesz trzeba juz jakieś badania robic i zobaczyc czy wszystko dobrze
obym tak nie miałą przez całą ciąże bo będe za duuuuuuuuuża
na szczęście ogólnie staram się kontrolować ale też nie moge sobie odmówić jak tak kusi mnie amu amu
wiec nie mam dylematu, ale moze P. da rade wrócic w czwartek wczesniej to polece
Musze sie upewnic, ze wszystko ok
Moja ginka i tak usg robi prawie na kazdej wizycie... jak tylko sobie zazycze albo cos mnie albo ja niepokoi
teraz pewnie zobacze pecherzyk, a za miesiac juz na pewnie bijące serducho
juz raz zwróciłam sniadanie
koszmar jakis... taka ospała jestem i czasem to aż w głowie mi sie kreci
brzuch mnie bolał okropnie przez 3 dni ale juz jest ok
chociaz tyle;-)
ale ten czas leci, życze Wam dziewczyny wytrwałości, mało mdłości i szczęśliwego rozwiązania - mama wrześniowa 2009:-)
poza tym odrzuca mnie od roznych zapachów np.sypanej kawy,miety i bola mnie piersi.Ale sie rozpisałam
A wy jak sie dzisiaj czujecie?
Catmate ja zrobiłam jeden test i jak dla mnie wystarczy jak są 2 kreski i @ brak ;-)
co do wizyty to ja bym trzy tygodnie nie czekała
a co do objawów to u mnie tylko leciuśkie chwilowe pobolewania podbrzusza;-)
no czasem tak lekko zamdliło bo w pierwszej ciąży to od 2 do 4.5 miesiąca wymioty i także tylko cytrusy i może jakiś jogurt bo tak to od godziny obiadowej do wieczora na wymiotach
:-(no ale nie wiem co to jest zgaga zaparcia itd.co nawet w 9 miesiącu na weselu bawiłam się i na poprawiany czułam się świetnie
ciekawe jak będzie w tej ciąży
Wczoraj miałam pierwsze wymioty, znów zaczyna się to sama co przy pierwszej ciąży, masakra jakaś. Na jedzenie z rana to patrzeć nie mogę, szczególnie na śmierdzący ser, który zawsze uwielbiałam![]()
masakra i ASIOWO też wymioty
a czemu nie masz suwaczka
;-)