Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochane nie martwcie się tak tymi wynikami, w ciąży nigdy nie będą idealneW końcu mamy w sobie dziecinki, które czerpią z nas to co najlepsze :-) A my mamuśki musimy sobie jakoś radzić ;-)
A tak dla poprawy humorów powiem Wam, że właśnie dostałam strzała Olisiową kupką centralnie w czołoWie to moje dziecko kiedy się załatwiać ;-)

Mam głupie pytanie do was-czy wy tez przy wizycie w wc oglądacie tak namiętnie swoje wkładki?bo ja to juz chyba swira mam na tym punkciea moze ja jakas nienormalna jestem
![]()
:-
tak mi przykro mam nadzieje że się szybko ułoży i musicie być silni dla waszych dzieciaczków:-(i ty uważaj kochana na drogach prosze cię
zobaczysz że tak wam się los uśmiechnie ze będziesz szcześliwa ze tak się stało uwierz M znajdzie prace że wam będzie się super żyło i uśmiech będzie wielki na waszych twarzach i tego życze
Dzis zwolnili męża z pracy:--
-( bez wypowiedzenia...
zylismy z jego wypłaty, kredyt na glowie, remont i 2 dziecko w drodze:--
-
-( jestem załamana... :-
-
-(
No niestety mozna tak... w umowie miał to zaznaczonetaka firma... szkoda słów:-
-(szef to jakis piiiiiiiii (nie bede publicznie przeklinac):-(
Kredytu nie zawiesimy, bo go dopiero wzielismy:--
-(
Brzuch mnie okropnie boli...
jechałam po męża i z tych nerwów nie ustapiłam pierwszenstwai prawie by nas nie było z Paulinka i dzidziolem w brzuszku:-( dobrze ze 2 kierowca miał głowe na karku:-(
Mi też niestety morfologia troche spadła :-(
Erytrocyty 3,75 (norma 4-5,2)
Hemoglobina 11.6 (norma 12-16)
Hematokryt 33,8 (norma 34-45)
ale wzrosły mi leukocyty 10 (norma 4-10).
Do lekarza idę dopiero w środę. Ja nie biorę żadnych witamin oprócz kwasu foliowego. Poszłam więc do apteki i się pytam pani farmaceutki co mogę w takiej sytuacji wziąć choćby tak do czasu aż pójdę do lekarza. Lepsze w końcu coś niż nic. Ona do mnie że nic mi nie poleci bo mają gorszą przyswajalność i bez lekarza się nie obejdzie. To ja jej jeszcze raz tłumaczę, że idę do lekarza, ale dopiero w środę... a ona dalej swoje....
Wyszłam z niczym![]()
Wsiadłam do samochodu i się rozpłakałam :-(
Ale za to glukoza mi spadła mam 69 (norma 70 -105), aż sobie zafundowałam na poprawę humoru wiśnie z cukrem :-)
Kochane nie martwcie się tak tymi wynikami, w ciąży nigdy nie będą idealneW końcu mamy w sobie dziecinki, które czerpią z nas to co najlepsze :-) A my mamuśki musimy sobie jakoś radzić ;-)
A tak dla poprawy humorów powiem Wam, że właśnie dostałam strzała Olisiową kupką centralnie w czołoWie to moje dziecko kiedy się załatwiać ;-)

Dzis zwolnili męża z pracy:--
-( bez wypowiedzenia...
-
-
-(
jak dla mnie wyniki nie są złeja też się swoimi martwiłam i było wszytko ok
a z apteki to ja bym nie oczekiwała pomocy bo one naszej ciąży nie prowadzą i jednak nie wiedzą co i jak lekarz zaleci
![]()
Może jednak nie znają się tak dobrze...
co normalnie się zdziwiłam jak ciebie KUBIACZKA posłała bez niczego
bo to nic trudnego dla nicgh wystarczyło podać ci jakieś witaminki itp.ja nawet sama wiedziałam w pierwszej ciąży i kupiłam sobie i najwyżej gin powiedział że teraz mam brać elevit a potem moge powrócić do swoich(bo ta anemia)tak więc w sumie możesz śmiało kupić witaminki nic nowego nie powie a co szkodzi dać sobie i dzidzi witaminki najwyżej inne ci poda ale też i może powiedzieć że dobrze kupiłaś bo te feminatal elevit jest bardzo często przez ginów zapisane
Tak mi przykro... trzymam kciuki, żeby mąż znalazł coś lepszego!!Dzis zwolnili męża z pracy:--
-( bez wypowiedzenia...
-
-
-(