reklama

Styczniówki 2010 !!

gosia no ja dokladnie caaaaalutkie miasto mam do przejechania ale czego sie nie robi dla malenstwa;) dzisiaj np przez te remonty torow musialam jechac autobusem, jednym tramwajem potem drugim, kocham takie 1,5 godzinne wycieczki szczegolnie jak jest goraco...cos pieknego:-p

reklama
Cześć kochane, a ja spać dzisiaj nie mogłam budziłam się od 5, teraz czekam na panią Jadzię, ma mi dzisiaj umyc okna, nie moge się doczekać, hehe w końcu będzie przez nie coś widać, bo mieszkamy na nowym osiedlu i nasza droga to tylko jeden wielki =kurz latem:no:
:wściekła/y::wściekła/y:cholera jasna właśnie zaczęło padać, oby przeszło, mam jeszcze pół godziny, idź sobie parszywy deszczu!!!!:wściekła/y:

no i doooopa, Jadzia już nie przyjedzie leje jak z cebra, rodzinka się zjedzie a u mnie bajzel, chyba jednak sama się za nie wezmę:no::-(
to się trzymajcie idę teraz sprzatać buuuu

reklama
Dorciaa - nie waż się tknać tych okien! rodzinka jak przyjedzie niech sama Ci pomoże, Ty musisz dbać o siebie i o maleństwo!

Ja odwiozłam mężusia do pracy, obecnie piję kawę i jem jedyną rzeczy na którą mam ochotę ;-)makrele w sosie pomidorowym z puszki:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry