Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tak super wygada jak biegają sobie po podwórku:-)

Mój mąż mnie dzisiaj zaskoczyłprzed pracą zrobił zakupy na śniadanko dla mnie i synusia
co nigdy mu się nie zdażało wcześniej
![]()

Przepraszam Was dziewczyny za moje dzisiejsze marudzenie, ale nie wiem już co robić. Wróciłam do pracy tylko dlatego, że w grudniu kończy mi się umowa i chciałabym, żeby mi ją przedłużyli (planowałam, że jeśli nie zajdę w ciążę to zmieniam pracę). Ale nie daję już tu rady, zresztą i tak po macierzyńskim nie zamierzam wracać do firmy, tylko chcę znaleźć nową pracę, a tu dać wypowiedzenie. Chciałabym iść już jak najszybciej na L4, ale wtedy boję się, że przedłużą mi umowę tylko do dnia porodu i potem co? Czy są jakieś zasiłki? Bo jestem już w stanie przeżyć za mniejszą kasę, byle nie denerwować się :-(
Pasibrzuszku, nie wolno ci się denerwować!Głowa do góry wszystko się ułoży, zobaczysz, umowę muszą Ci przedłużyć do porodu, tego Ci nie odbiorą, a skoro i tak chcesz zmienić pracę to może pogadaj z szefostwem jak to będzie z Twoją umową, przynajmniej będziesz wiedzieć co cię czeka, a co do zasiłków to nie jest za kolorowo, to chyba mniej 500zł:-(
w każdym razie życzę ci powodzenia i trzymam kciuki, a ja skikam się pomalować i ubrać bo o 10 mam radę, większego marnotrastwa niż takie rady jeszcze nie spotkałam![]()
a my teraz jedziemy na zakupy, bo mój synuś kończy dziś 2 latka i jedziemy po prezent!!!